GÜNDEM - 24 Nisan 2025 Perşembe 14:28

Çakmur’dan yeni ilçe müdürlerine başarı diledi

A
A
A
Çakmur’dan yeni ilçe müdürlerine başarı diledi

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, 8 ilçeye ilçe müdürü olarak atanan mesai arkadaşları ile Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne atanan Metin Günay’a başarı dileklerini iletti.


Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, yeni ilçe müdürü olarak atanan mesai arkadaşları ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne atanan Metin Günay’a başarı dileklerini iletti. Daha önce göreve başlayan Yakutiye İlçe Müdürü İkram Sönmez, Horasan İlçe Müdürü Muhammet Karakelle ve Narman İlçe Müdürü Fetullah Söğüt’ünde hazır bulunduğu toplantıda İl Müdürü Çakmur, Spor Şube Müdürü Ömer Karslı, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğüne atanan Metin Günay ile Tortum ilçe müdürlüğüne atanan Dursun Altunışık, Hınıs İlçe Müdürlüğüne atanan Mahmut Çağlayan, Uzundere İlçe Müdürlüğüne atanan Hikmet Palandöken, Tekman İlçe Müdürlüğüne atanan Fatih Arslan, Şenkaya İlçe Müdürlüğüne atanan Zafer Kavcı’ya yeni görevlerinde başarılar diledi. Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez’in de hazır bulunduğu toplantıda Çakmur, yöne ilçe müdürlerinin ilçelerde kendilerinin en büyük muhatapları olacaklarını söyledi.


Artık ilçelerde de teşkilatlandık


Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Cakmur, ilçe müdürlerinin, görev yaptıkları ilçelerde kendilerinin en önemli temsilcileri olacaklarını belirterek, "Artık ilçelerde de teşkilatlandık. İlçelerimizde artık birer temsilcimiz ve muhatabımız var. Sizlere güvenimiz tam. İlçe müdürlüğü bir tramp noktası ve önü açık, onun için o koltuğu hakkıyla temsil edin. Sizler bizim ilçelerdeki temsilcilerimizsiniz. Sizlere güvendiğimiz için referans olduk. Erzurum GSİM tüm ilçeleriyle birlikte top yekun bir kurum olduk" dedi.


Çakmur, bu süreçte kendilerine destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, Fatma Öncü, Abdurrahim Fırat ve AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’na teşekkür etti.



Çakmur’dan yeni ilçe müdürlerine başarı diledi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Kazaya yapınca plakaları söküp kaçtı ama polisten kaçamadı Aksaray’da alkollü olarak direksiyon başına geçtiği araçla maddi hasarlı kazaya karışıp olay yerinden kaçan genç sürücü yolda plakalarını söküp izini kaybettirmeye çalışsa da sürücünün kaçış oyununu polis bozdu. Plakasız araçla yakalanan alkollü sürücüye toplam 117 bin lira ceza kesilirken, ehliyetine 7 ay el konup araç ise 1 ay trafikten men edildi. Olay Küçükbölcek Mahallesi Cumhuriyet Buvarı üzerinde yaşandı. Edinile bilgiye göre, alkol aldıktan sonra 06 SHC 36 plakalı aracıyla trafiğe çıkan 22 yaşındaki Faik K. isimli genç, bulvar üzerinde maddi hasarlı trafik kazasına karışarak olay yerinden kaçtı. Ara sokaklara girerek plakalarını söken sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı izlerini kaybettirmeye çalışırken, alkollü olması ve kaza yerinden kaçmasının ardından üçüncü bir kural ihlali yaparak plakasız araçla kaçmayı sürdürdü. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar ve şikayet üzerine harekete geçen polis plakasız olarak izini kaybettirmeye çalışan sürücünün peşine düştü. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarından aracın izini süren ekipler çok geçmeden aracı ve şahısları bir otoparkta yakaladı. Ehliyet, ruhsat ve Genel Bilgi Taramasından (GBT) geçirilen sürücü Faik K. ve yolcu konumundaki arkadaşı, polis memurlarına agresif tavırlar sergileyerek olayı örtbas etmeye çalıştı. Genç sürücünün alkol metre ile yapılan ölçümde 0.62 promil alkollü olduğu tespit edildi. Sürücüye plakasız araçla trafiğe çıkmak, kaza yerini terk etmek ve alkollü araç kullanmak gibi çeşitli maddelerden toplam 117 bin lira para cezası kesilirken, araç 1 ay süreyle trafikten men edilerek çekici marifetiyle otoparka çekildi. Öte yandan plakasız araç kullanmaktan 1 ay, alkollü araç kullanmaktan ise 6 ay olmak üzere toplam 7 ay süreyle sürücünün ehliyetine el konuldu. Genç sürücü işlemlerinin ardından kazaya karışıp kaçtığı için gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis memurlarına kimliğini ibraz etmeyen ve güçlük çıkaran yolcu konumundaki şahıs ise kimlik tespiti için polis merkezine götürüldü.
Bursa Aşk üçgeni bıçaklı kavgaya dönüştü: 2 yaralı Bursa’nın İnegöl ilçesinde iki genç kız arasında çıkan kavga kanlı bitti. Erkek meselesi nedeniyle buluşan taraflar birbirini bıçakladı, 1’i ağır 2 kadın yaralandı. Olay, saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Cankız Ç. (19) isimli genç kız, aşık olduğu A.M.(25) isimli erkeğin sevgilisi olduğu öne sürülen Sinem Y. (17)’yi konuşmak için Ankara Caddesi’ne çağırdı. Evinden çıkarak buluşma noktasına giden Sinem Y. ile Cankız Ç. arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada iki genç kız birbirini bıçaklayarak yaraladı. Cankız Ç. olay yerinden yaralı halde kaçarken, bacağından bıçaklanan Sinem Y. yakındaki bir büfeye sığındı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Sinem Y., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan Cankız Ç. ise yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta sokakta yürürken ekipler tarafından bulunarak polis aracıyla özel bir hastaneye götürüldü. Sinem Y.’nin annesi Birgül B., ambulansla hastaneye getirilen kızına, "Bir şey olmaz değil mi? Gerizekalısın kızım gitme dedim sana. Geberteceğim oğlum. Annecim iyi misin?" dedi. Yaralı genç kız ise annesine "Bağırma bana" diyerek tepki gösterdi. Cankız Ç., tedavisinin ardından Asayiş Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.