GÜNDEM - 26 Nisan 2025 Cumartesi 09:47

Erzurum’da 23 Nisan coşkusu piknikle taçlandı

A
A
A
Erzurum’da 23 Nisan coşkusu piknikle taçlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Borsa İstanbul İnönü İlkokulu tarafından düzenlenen büyük bir piknik etkinliğiyle adeta bir şenlik havasında kutlandı. Erzurum Teknik Üniversitesi piknik alanında gerçekleştirilen organizasyon, katılım ve coşkusuyla yılın en dikkat çekici okul etkinliklerinden biri olarak kayıtlara geçti.


23 Nisan’da yapılması planlanan bu etkinlik hava muhalefeti nedeniyle 24 Nisan’a ertelenmesine rağmen bayram havasında coşkuyla gerçekleşti.


Okul Müdürü Bülent Akdemir’in öncülüğünde hayata geçirilen etkinliğe, tam bin 20 öğrenci, 400 veli ve okulun tamamını oluşturan öğretmen kadrosu katıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanan halk otobüsleri ile ulaşımları sağlanan öğrenciler ve veliler, gün boyu unutulmaz anlar yaşadı.


Bayram gibi bayram: Oyun, eğlence, birlik ve coşku


Etkinlik alanında çocuklar; çuval yarışı, kaşıkta yumurta taşıma ve mandal asma gibi eğlenceli yarışmalarda kıyasıya mücadele ederken, ortaya neşe dolu renkli görüntüler çıktı. Yarışmaların her anı kahkahalar ve alkışlarla doldu.


Veliler ise müzik eşliğinde halaylar çekerek doyasıya eğlendi. Okul öğretmenleri hem etkinliğin koordinasyonunda aktif rol aldı hem de gönüllü olarak hazırladıkları yemek servisiyle organizasyona renk kattı. Eğlenceyi taçlandıran ise profesyonel bir müzisyen, solist ve iki palyaço oldu. Tüm bu unsurlar, bayramın gerçek ruhunu yaşattı.


Öğrenci ve velileri bu organizasyonun her yıl yapılmasını istedi


Etkinliğin sonunda, öğrenci ve veliler organizasyondan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, bu yıl geleneksel 2’ncisi yapılan bu anlamlı buluşmanın tekraren her yıl yapılasını istediklerini bizzat Okul Müdürü Bülent Akdemir’e ilettiler. Müdür Akdemir ise bu büyük ilgi ve mutluluğun kendileri için en büyük motivasyon olduğunu vurguladı.


Bu yılki 23 Nisan organizasyonu, yalnızca bir okul etkinliği olmanın ötesine geçerek; katılım, birliktelik ve coşkunun örnek bir yansıması oldu.



Erzurum’da 23 Nisan coşkusu piknikle taçlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul’da aracında ölü bulunan kayıp şahsın son görüntüleri ortaya çıktı Bağcılar’da 3 gündür polis ekiplerince kayıp olarak aranan şahıs, Şişli’de aracının içinde ölü bulundu. Polis ekipleri yaptığı ilk incelemede cinayet veya intihar bulgusuna rastlamazken, şahsın aracıyla seyir halindeki son görüntüleri ortaya çıktı. Geçtiğimiz cumartesi günü O.S.Ç. (27), Bağcılar Şehit Cemal Şenel Polis Merkezi Amirliği’ne babası Mehmet Çiftlikci (53) için kayıp başvurusunda bulundu. Babasıyla en son 3 Nisan’da saat 22.00 sıralarında telefonla görüştüğünü belirten genç, babasının kullandığı araçla sabah eve geleceğini söylediğini ancak kendisine bir daha ulaşamadıklarını bildirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda, Çiftlikci’nin kullandığı aracın 4 Nisan’da Galata Köprüsü’nden geçtiği tespit edildi. Son görüntüleri ortaya çıktı Çalışmalarını derinleştiren ekipler, çevredeki kameraları tek tek inceledi. İncelemelerin ardından ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde Çiftlikci’nin 4 Nisan’da gece saatlerinde aracını Şişli Yedikuyular Caddesi’nde park ettiği belirlendi. Görüntülerde Çiftlikci’nin aracından inmediği görüldü. Olay yerine giden ekipler, sürücü koltuğunda hareketsiz şekilde bulunan şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. İlk incelemelere göre vücudunda herhangi bir kesici, delici ya da ateşli silah yarası bulunmayan Çiftlikçi’nin kalp rahatsızlığı sebebiyle ölmüş olabileceği değerlendirilirken, kesin ölüm sebebi otopsinin ardından belli olacak. Öte yandan, Çiftlikci’nin aracıyla gittiği son görüntüleri ortaya çıktı. Olayla ilgili çalışmalar sürüyor.