SPOR - 03 Kasım 2024 Pazar 21:19

Erzurumspor FK - Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

A
A
A
Erzurumspor FK - Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

Trendyol 1. Lig’in 11. haftasında Erzurumspor FK’nın sahasında Amed Sportif Faaliyetler’i 2-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktörler maçı değerlendirdi.


Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Amed Sportif Faaliyetler Teknik Sorumlusu Nurettin Şero, takımın başında henüz yeni olduğunu belirterek, ”İlk maçta yeni bir sistemle oynamaya çalıştık. 3 günlük bir antrenmanla çıktık ve takımı bir sistemle oynatmayı düşündük. İlk devre biraz başa baş oynadık ve Erzurumspor 1-0 öne geçti. İkinci devre yaptığımız değişikliklerle pozisyonlara girdik ve yediğimiz ikinci gol çok enteresandı. Bu golü yedikten sonra tamamıyla maç biraz koptu. Ama ikinci yarıda top üstünlüğü tamamıyla bizdeydi ama maçı 2-0 kaybettik. Burada hakemin çok büyük hataları vardı. Taç atışından faullerine her şeyde tamamıyla art niyetli, yanlış kararlar verdi. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." şeklinde konuştu.



Hakan Kutlu: “Yerimizin değerini bileceğiz, maç maç bakacağız.”


Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, hem lig sıralaması hem de şehir için önemli bir maç oynadıklarını, takımının rakibine karşı üstün bir futbol ortaya koyduğunu vurgulayarak, "Oyunun başından sonuna kadar üstün oynayan, gol pozisyonları üreten taraftık. Hem lig hem de şehir açısından çok çok önemli bir müsabakaydı. Rakibimiz 60 ile 70. dakikalarında biraz üstünlük sağladı ancak yaptığımız oyuncu değişiklikleriyle onların oyun üstünlüğünü kırdık. Geri kalan 30 dakikada çok net gol pozisyonlarına girdik. Oyuncularımı tebrik ediyorum yolumuza devam ediyoruz. Taraftarlarımızın desteği bizim için çok çok önemli. Zannediyorum 30 bin kişilik stadımız olsa bilet bulamayıp stada giremeyen taraftarımız olurdu. İnanılmaz derecede takımlarına odaklandı, rakiple hiçbir şekilde uğraşmadılar. Geldiğimiz yer çok değerli. 2,5 yıldır çekilen büyük sıkıntının üzerine şu anki pozisyon çok değerli. Biz sadece buranın değerini bilmek istiyoruz. Şampiyon olacağız, üst lige çıkacağız diye hiçbir zaman hedef koymadık. Yerimizin değerini bileceğiz, maç maç bakacağız. Maçların sonuçları bizi hedefe götürecek. Manisa maçına da aynı şekilde hazırlanıp iyi futbolla kazanmak istiyoruz" dedi.



Erzurumspor FK - Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Gaziantep Gaziantep’te halk sağlığını tehdit eden 600 kilo cips ele geçirildi Gaziantep’te Şahinbey Belediyesi zabıta ekiplerinin merdiven altı bir işletmeye yönelik denetimlerinde hijyen kurallarının hiçe sayıldığı şok görüntüler ortaya çıktı, halk sağlığını tehdit eden 600 kilo cips ele geçirildi. Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Denetimler çerçevesinde Tarım Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin katılımıyla bir iş yerine baskın yapıldı. İş yerinde gerçekleştirilen denetim sonucunda halk sağlığını tehdit ettiği belirlenen 600 kilogram patates cipsine el konuldu. Ürünlerin, gerekli incelemelerin ardından imha edilmek üzere muhafaza altına alındığı bildirildi. Denetimler sırasında ürünlerin hijyen standartları ve mevzuata uygunluğu detaylı şekilde incelendi. Mevzuata aykırı durumların tespit edildiği işletme hakkında ise yasal işlem başlatıldı. "Denetimlerimiz aralıksız sürecek" Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, denetimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Şahinbey’de vatandaşlarımızın sağlığı ve güvenliği için denetimlerimizi titizlikle sürdürüyoruz. Market, kasap, restoran, hangi işletme olursa olsun, kurallara uymayanlara gerekli işlemleri uygulamaya devam ediyoruz. Denetimlerimiz aralıksız sürecek" ifadelerini kullandı.
Karaman Karaman’da 4 kişiyi silahla vuran zanlı tutuklandı Karaman’da baba ve 3 oğluna sokak ortasında kurşun yağdıran ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın zanlı tutuklandı. Olay, dün saat 11.30 sıralarında Kirişçi Mahallesi 49. Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi bulunduğu öğrenilen M.K., sokak ortasında karşılaştığı baba M.Ş. (69) ve oğulları K.Ş. (39), H.A.Ş. (27) ve Yunus Emre Şahin (31) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.K, arabasının bagajından aldığı tabancayla baba ve 3 oğluna sokak ortasında kurşun yağdırdı. Zanlı M.K. daha sonra olay yerinden kaçarken, yaralanan baba ve 3 oğlu ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Yunus Emre Şahin (31), tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tutuklandı Olaydan sonra yaya olarak kaçan katil zanlısı M.K. ile oğlu C.K (20), polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Larende Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı baba ve oğlu Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Buradaki işlemlerin tamamlanmasının ardından polisin geniş güvenlik önlemleri arasında adliyeye arka kapıdan alınan katil zanlısı baba çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, oğlu ise mahkemece serbest bırakıldı. Babası ve kardeşleriyle birlikte uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Şahin, katil zanlısı adliyeye çıkarıldığı sırada toprağa verildi. Şahin için Ahmet Yesevi Camisinde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Namaza Şahin’in ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Yunus Emre Şahin, Hamidiye Mahallesi’ndeki şehir mezarlığında dualarla defnedildi. Silahlı saldırıda yaralanan baba M.Ş. ve diğer oğlu K.Ş. ile H.A.Ş.’nin hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.