SPOR - 21 Şubat 2025 Cuma 16:54

Kazım Karabekir Stadı’nda yoğun seferberlik

A
A
A
Kazım Karabekir Stadı’nda yoğun seferberlik

Kış şartlarının ağır hüküm sürdüğü Erzurum’da kar ve soğuktan en fazla olumsuz etkilenen yerlerden biri de Kazım Karabekir Stadı’nın zemini. Stat personeli zemini Erzurum-Iğdır maçına hazır hale getirmek için harıl harıl çalışırken, GSİM Müdürü Levent Çakmur da çalışmaları yakından takip ediyor.


Özellikle son yılların en ağır kış mevsimini yaşayan Erzurum’da soğuk ve kardan günlük hayat olumsuz yönde etkilenirken, Kazım Karabekir Stadı’nda kar ve soğuktan olumsuz etkilenen yerlerden biri oldu.


Alttan ısıtma sistemine sahip saha zeminin Erzurumspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçına hazır hale getirmek için Stat personeli yoğun bir çaba sarf ederken, Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, stat zemininde incelemelerde bulunarak zemini kardan koruma çalışmalarını yakından takip etti.


Çakmur, Stat Müdürü Zafer Ala’dan bilgi alırken, saha zeminin Pazar günkü maç için hazır konuma geleceğini söyledi.


Erzurumspor-Alagöz Holding Iğdır FK maçı 23 Şubat 2025 Pazar günü saat 13.30’da Kazım Karabekir Stadı’nda oynanacak. Mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek.



Kazım Karabekir Stadı’nda yoğun seferberlik

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.