SPOR - 28 Ocak 2025 Salı 10:54

Köprüköy’de bir ilk

A
A
A
Köprüköy’de bir ilk

1990 yılında ilçe statüsüne kavuşan 16 bin 167 nüfuslu Erzurum’un Köprüköy ilçesi Spor Kulübü kurarak yerel liglere katıldı.


Yeşil-beyazlıların, U16 Futbol Liginde mücadele etmesi ilçe halkını sevince boğdu. Erzurum’un Köprüköy ilçesinde futbol takımı sevinci yaşanıyor. 1990 yılında ilçe statüsüne kavuşan Köprüköy, 35 yıl sonra İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özkan Özcanlı’nın girişimleri ve destekleriyle futbol takımına kavuştu. 16 yaş liginde mücadele etmeye başlayan Yeşil-beyazlı kulübün en büyük destekçileri ise Köprüköy Kaymakamı Ahmet Gökçecik ile Belediye Başkanı Nevzat Karasu. Kulüp Başkanlığını Ercan Tatar, Antrenörlüğünü ise Taha Kayışyapar’ın üstlendiği Köprüköy Futbol Takımı ilk önce Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliği tarafından organize edilen U16 Liginde boy göstermeye başladı.


Kaymakam Gökçecik İle Belediye Başkanı Karasu Sevindirdi


U16 Yaş İl Birinciliğinde mücadele etmeye başlayan Köprüköy Spor Kulübü Futbol Takımına Kaymakam Ahmet Gökçecik ile Belediye Başkanı Nevzat Karasu malzeme desteğinde bulunarak genç futbolcuları ve antrenör Taha Kayışyapar’ı sevindirdi. İlçe halkı da spor kulübünün olmasından büyük bir mutluluk duymaya başladı.


Köprüköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özkan Özcanlı, “1990 yılında ilçe olan Köprüköy’de ilk kez bir spor kulübü kurduk. Daha önce güreşçilerimiz ve kick boksçularımız şampiyonalara katılmıştı. Ancak şimdi bir de futbol takımı kurduk. Bu takımımız U16 Yaş Erzurum İl Birinciliğinde mücadele ediyor. Desteklerinden ötürü Kaymakamımız Ahmet Gökçecik, Belediye Başkanımız Nevzat Karasu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürümüz Erdoğan Dönmez’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Köprüköy’de bir ilk

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Kurşunlanan evde anne-oğul yaralandı Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan kavgada 2 ikamet kurşunlandı. Kurşunlanan ikametin birinde anne ve oğlu saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Derinçay Sokak’ta meydana gelen olayda, iddiaya göre daha önceden aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan 2 aile arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.U. ve D.U. tüfekle anne N.E. ve oğlu İ.E.’nin yaşadığı ikamete ateş açtı. Olayda, N.E. ve İ.E. saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de anne ve oğlunu olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüpheliler E.U. ve D.U. yakalanırken, aynı saatler içerisinde olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kurşunlama olayı daha gerçekleşti. Yine Battalgazi Mahallesi’nde bulunan Nazır Geçidi Sokak üzerinde kimliği belirsiz şahıslar tarafından bir ikamete ateş açıldı. Kurşunlar ikamete isabet ederken, olayda yaralanan olmadı. Polis ekipleri ikinci kez gerçekleşen kurşunlama olayının şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. , Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.