SPOR - 06 Ağustos 2024 Salı 09:34

Onlar Erzurum’un en havalı atıcıları

A
A
A
Onlar Erzurum’un en havalı atıcıları

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki havalı atış poligonunda geleceğin şampiyonları yetişiyor.


Erzurum’da son teknoloji ile donatılan atış poligonunda antrenman yapan sporcular, başarılı olmak ve olimpiyatlarda yarışmak için antrenmanlarını sürdürüyor. Havalı tabanca ve silahla atış yapan sporcular, hedefi 12’den vurmak için gayret ediyorlar. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Mustafa Burak Çağlar, modern ve Türkiye’de sayılı olan poligonunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Erzurum’da hem sporumuzu sevdirmek hem de geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için gayret gösteriyoruz. Kullanılan malzeme ve ekipmanlar olarak maliyetli bir spor. Ama devletimiz bu anlamda her türlü desteği veriyor. Bizlerde uluslararası şampiyonalarda kürsüye çıkmak ve olimpiyatlarda ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak için sporcularımıza destek veriyoruz” dedi.


Sporculardan Rana Gözübüyük ve Berat Kurt’da Erzurum’daki poligonun ve silahların oldukça yeterli olduğun ifade ettiler.



Onlar Erzurum’un en havalı atıcıları

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Metin Diyadin: "Ligde kalmamız gerekiyor" Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Trabzonspor müsabakasının ardından, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar" dedi. Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, "Özellikle bu hafta 2 tane Trabzonspor maçı oynayacağız ve zorlu bir süreçteyiz. Ligde kalmamız gerekiyor. Bu anlamda da bazı oyuncularımızın, isim saymama gerek yok, sakatlık olsun, başka sebepler olsun, takımdan ayrıldılar. Sezonu kapattılar diyelim. 3-4 tane oyuncumuz da Kasımpaşa maçında oynayan oyuncularımız vardı. Artı hafta sonu oynayacağımız maçtan dolayı çok daraldı kadro. Rotasyonun da rotasyonu gibi oldu ama gerçekten çocuklar çok iyi oynadılar. Çok iyi mücadele ettiler. 3-4 tane genç oyuncumuz var. Yetenekliler. Gönül ister ki çok rahat ortamda bu çocuklara çok daha fazla şans verelim. Sevindiğimiz taraf da çocuklar çok iyi oynadı. Süre almayan oyuncular, az alanlar ve onlarla altyapıdan bizim çocuklarımız da gayet iyi oynadı. Ancak odaklanacağımız tek maç var. Hafta sonu Ligde kalma adına Trabzonspor maçı için çok önemli bir maça gideceğiz. İnşallah buraya ligde kalıcı olarak döneriz" ifadelerini kullandı.