SPOR - 06 Temmuz 2025 Pazar 14:57

"Palan Ekstrem" Oltu etabı başarıyla tamamlandı

A
A
A
"Palan Ekstrem" Oltu etabı başarıyla tamamlandı

Erzurum’un Oltu ilçesi, "Palan Ekstrem" doğa sporları projesi kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.


Etkinlik sabah saatlerinde Oltu Kale Parkı’nda verilen kahvaltı ile başladı. Ardından sporcular, Şendurak Göleti’ne geçerek burada bisiklet etabının startını verdi. Oltu Kale Meydanı’na kadar bisikletle gelen sporcular, ilçe çıkışına kadar pedal çevirdi. Buradan araçlara binen katılımcılar, programın Uzundere ayağına geçmek üzere yola çıktı.


Oltu Belediye Başkanı Adem Çelebi, etkinliği havadan paramotorla takip etti. Başkan Çelebi yaptığı açıklamada, "Bugün sporcularımız Şendurak Göleti’nden Oltu’ya geldiler. Ben de havadan takip ettim. Gerçekten doğamız mükemmel. Doğa sporcularının aradığı her şey burada mevcut. Bundan sonraki Palan Ekstrem etkinliklerinin tekrar Oltu’da yapılmasını isteriz. Hem sporcuları hem doğa ve turizm severleri Oltu’da misafir etmekten onur duyarız. Onlara Oltu’yu tanıtarak büyük bir amaca hizmet etmiş olacağız. Bütün sporculara başarılar diliyorum, teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.


Etkinlik her ne kadar başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiş olsa da organizasyona dair bazı eleştiriler de gündeme geldi. Etkinliği takip eden basın mensupları, organizasyonu yürüten ajansın gazetecilere yönelik ilgisizliğinden şikayetçi oldu. Basın mensupları, bu yaklaşımın tanıtım amacına zarar verdiğini belirterek, yetkilileri bu konuda gerekli önlemleri almaya çağırdı.



"Palan Ekstrem" Oltu etabı başarıyla tamamlandı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı cinayetine ilişkin 7 şüpheli tutuklandı Futbolcu Kubilay Kaan Kundakçı’nın öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da bulunduğu 8 şüpheli sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemleri tamamlanan 7 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ümraniye’de Kars36 Spor futbolcusu Kubilay Kaan Kundakçı’nın öldürülmesine ilişkin soruşturma sürüyor. Kundakçı, rapçi Vahap Canbay ile şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu’nu barıştırmak amacıyla gittiği görüşmede silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Kundakçı’nın cenazesi dün memleketi Sakarya’da toprağa verilmişti. Cinayetin aydınlatılması için çalışma başlatan polis ekipleri, aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, annesi, türkücü İzzet Yıldızhan ile birlikte toplam 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ve Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun aralarında bulunduğu 8 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Kartal Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. 3 şüpheli serbest bırakıldı B.K. savcılık ifadesinin ardından herhangi bir adli kontrol tedbiri uygulanmaksızın, Z.K. ve A.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 7 şüpheli tutuklandı Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu, İzzet Yıldızhan’ın da aralarında bulunduğu 7 şüpheli nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi