GENEL - 24 Ağustos 2017 Perşembe 10:36

İhmalin böylesi

A
A
A
İhmalin böylesi

Eskişehir’de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi ‘yok artık’ dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı.

Eskişehir’de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi ‘yok artık’ dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı.


Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde seyir halinde olan araç sürücüleri, yük taşıyan tırın dorsesini görünce şaşkına döndü. Eşya yüklü tırın üzerine yaklaşık 1,5 tonluk otomobilin de konulması ‘Yok artık’ dedirtti. Yüklerin üzerine konulan aracın üzerinde herhangi bir güvenlik önleminin olmaması adeta faciaya davetiye çıkardı. Ayrıca tırın üzerinde taşınan aracın plakasının da olmaması dikkat çekerken, seyir halinde olan araç sürücüleri şahit oldukları anı cep telefonuyla kaydetti.



Aracın yüklerin üzerine nasıl konulduğu tartışıldı


Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yükün üzerine aracın nasıl konulduğu sosyal medya kullanıcıları tarafından tartışıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.