- 26 Nisan 2018 Perşembe 16:20

ESOGÜ’de ’Kariyer Günleri 2018’ buluşması

A
A
A
ESOGÜ’de ’Kariyer Günleri 2018’ buluşması

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen ’Kariyer Günleri 2018’, ESOGÜ Prof.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanlığı tarafından düzenlenen ’Kariyer Günleri 2018’, ESOGÜ Prof. Dr. Suat Mirza Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.


Mühendislik Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleriyle, firma temsilcileri ve öğrencilerin yoğun katılım gösterdikleri etkinliğin açılışında konuşan Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Karamancıoğlu, dördüncüsünü düzenledikleri etkinliğe bu sene 34 firmanın katıldığını, bu firmaların sunum yaparak, sponsor olarak ve standlar kurarak etkinliğe destek sağladıklarını belirtti. ESOGÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi’yle endüstriyi buluşturmak amacıyla düzenlenen bu organizasyonun hem öğrenciler hem de firmalar için son derece destekleyici olduğunu belirten Karamancıoğlu, Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nin bölümleri ve öğretim elemanları hakkında bilgiler vererek fakültenin sanayi işbirlikleriyle ilgili gelişmelerini anlattı.


Ardından etkinliğe gelen firma temsilcileri yaptıkları sunumlarda kendi firmalarının ürün ve hizmetlerini tanıtarak, iş ve staj olanaklarıyla ilgili öğrencileri bilgilendirdiler. Sunumlarının sonunda gelen soruları cevaplandırarak, öğrencilerle öneri ve deneyimlerini paylaştılar.


Program sonunda yapılan plaket töreninde etkinliğe destek veren firma temsilcilerine Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdurrahman Karamancıoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.