MAGAZİN - 12 Mayıs 2019 Pazar 14:37

MFÖ’den yeni albüm müjdesi

A
A
A
MFÖ’den yeni albüm müjdesi

Ünlü müzik grubu MFÖ’nün üyelerinden Fuat Güner, yeni bir albüm çıkaracaklarını açıkladı.

Ünlü müzik grubu MFÖ’nün üyelerinden Fuat Güner, yeni bir albüm çıkaracaklarını açıkladı.


Eskişehir’in İnönü ilçesinde gerçekleşen ‘F3A (Akrobasi) R/C Model Uçak Türkiye Şampiyonası’na hakem olarak katılan MFÖ grubu üyelerinden Fuat Güner, ilerleyen dönemlerde grup olarak yeni bir albüm çıkarmayı planladıklarını söyledi. Güner, “Bir yandan konserlerimiz devam ediyor. Önümüzdeki günlerde açık hava tiyatrosunda zannediyorum 15-16 kişilik bir koroyla çıkacağız, bize eşlik edecekler. Onun dışında yeni bir albüm düşüncemiz var. Bundan evvelki albümümüz biraz akustik olmuştu, belki bu biraz daha elektrikli olabilir. Yavaş yavaş yeni şarkılar bestelemeye başladık. Biz çok hızlı besteleyemiyoruz, bir günde 20 şarkı yapamıyoruz başkaları gibi. Biz ancak bir senede 2-3 tane şarkı yapıyoruz. Hepimiz 3-5 tane birleştirip biriktirince bir albüm oluyor” dedi.



“Şu sıralar çok yoğunum”


Grup dışındaki çalışmalarının yoğunluğundan bahseden Güner, “Onun dışında benim kendi projelerim var. Biliyorsunuz TRT 2’de her Cumartesi sabah saat 11.30’da yayınlanan Aramızda Müzik Var diye bir program yapıyorum. Yabancı sanatçılarla gidip onların yaşadığı şehirde buluşup, gerek evlerinde, gerek onların gösterdiği bir stüdyoda beraber müzik çalıp söylüyoruz. O ülkeye, o şehre ait kültür ve sanatla ilgili nasıl bir faaliyet varsa onları çekiyoruz. Zaten yeteri kadar vaktimi alıyor. Her hafta bir yere gidip çekmek zorunda kaldığımız için bir yandan onun seyahatinde harcanan 3-4 gün, geliyorum ertesi gün konser, sonra tekrar seyahat falan şu sıralar gerçekten yoğunum” şeklinde konuştu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman Vali Varol’a veda programı düzenlendi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aydın Valiliği görevine atanan Osman Varol için Adıyaman’da veda yemeği programı düzenlendi. Polis Evinde gerçekleştirilen programa Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Mehmet Keleş, vali yardımcıları, ilçe kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Arzum Nazman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Fahri Semiz, yargı mensupları, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve iş insanları katıldı. Programda konuşan Vali Varol, "6 Şubat depremleri sonrasında göreve başladığı Adıyaman’da önemli bir süreçten geçildiğini belirterek, yaklaşık üç yıl boyunca gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti. Adıyaman’da sadece idari görev yürütmediklerini dile getiren Varol, bu şehirde yalnızca bir görev ifa etmedik, acıyı birlikte yaşadık, sevinci birlikte paylaştık, Birlikte sabrettik, birlikte mücadele ettik. Adıyaman’ın yeniden ayağa kalkışına tanıklık etmek benim için büyük bir onur oldu. Kentte yürütülen yeniden imar ve ihya çalışmalarına değinen Varol, süreçte destek verenlere teşekkür ederek, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlara, milletvekillerine, kamu görevlilerine ve Adıyamanlı vatandaşlara şükranlarını sundu. Konuşmasının sonunda helallik isteyen Varol, Adıyaman’da görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek yeni görev yerinde de aynı azimle çalışmaya devam edeceğini" diye konuştu.