GENEL - 08 Temmuz 2019 Pazartesi 11:51

Başkan Bozkurt’a okul müdürü ve öğrencilerden teşekkür

A
A
A
Başkan Bozkurt’a okul müdürü ve öğrencilerden teşekkür

Eskişehir’in İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a ilçede eğitim veren okul müdürü ve öğrenciler tarafından plaket ve hediye verildi.

Eskişehir’in İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’a ilçede eğitim veren okul müdürü ve öğrenciler tarafından plaket ve hediye verildi.


İnönü ilçesinde eğitim veren Oklubal Sabri Kahvecioğlu Ortaokul Müdürü Gökhan Şayan, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt’u makamında ziyaret ederek 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde okullara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi. İnönü Vehbi Koç ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yusuf Gül ise Başkan Bozkurt’a okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu el yazması hat sanatlı tablo hediye etti.


Öğrencilerin ülkenin geleceği olduğunu belirten Başkan Bozkurt, "Ülkemizin geleceği olan evlatlarımızın iyi koşullarda eğitim görmesi de bizlerin görevidir. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de eğitim ve öğretim için gerekli desteği sağlamaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Emekli olan okul müdürünü öğrencileri alkışlarla uğurladı: Gözyaşlarına hakim olamadı Kastamonu’da 40 yıl önce başladığı mesleğine emekli olarak veda eden okul müdürünü öğrencileri ve meslektaşları alkışlarla uğurladı. Kastamonu’da öğretmenlik mesleğinde 40 yılını doldurarak emekli olan Darende Ortaokulu Müdürü İlhami Yılmaz (65) için öğrencileri ve meslektaşları tarafından sürpriz bir uğurlama töreni düzenlendi. Meslektaşları, okulda çalan son ders zilinin ardından Yılmaz’ı İstiklal Marşı okunması için okul bahçesine davet etti. Bu sırada merdivenlerde sıralanan çok sayıda öğrenci ve öğretmenler Yılmaz’ı alkışladı. Öğrencilerle karşılaşan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı. Yılmaz daha sonra pasta kesti. Öğrencilere ve meslektaşlarına kendisi için yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Sene 1991 yılında Darende İlköğretim Okulunda idareciliğe başladım. Allah-u Teala 30 sene sonra idareciliğe başladığım yerde emekli olmayı nasip etti. Sağlıklı bir şekilde emekliye gelebildiğim için şükrediyorum" dedi. Öğrencilere de nasihatlarda bulunan Yılmaz, "Ailenizi, öğretmenlerinizi dinleyin ve iyi insan olun. Derslerinize çalışın, başarılı olun, vatana ve millete hayırlı evlatlar olun. İnşallah bizlerin, annenizin ve babanızın arzu ettiği ölçülerde en güzel yerlere gelmenizi temenni ederim. Ama bunun tek çaresi de çalışmak. Hangi işi yaparsanız yapın çalıştıktan sonra başaramayacağınız hiçbir iş yok" diye konuştu. Yılmaz için daha sonra okul bahçesinde veda programı düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yazılan şarkı Yılmaz’a dinletildi. Daha sonra Yılmaz, öğrencileriyle vedalaşarak okuldan ayrıldı.