YEREL HABERLER - 20 Ocak 2012 Cuma 15:33

ESKİŞEHİR`DE KARNE HEYECANI

A
A
A
ESKİŞEHİR`DE KARNE HEYECANI

Eskişehir’de 131 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.
Eskişehir Valisi Kadir Kozçdemir, 2011-2012 eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla Orhangazi İlköğretim Okulu’nda 1’inci ve 4’üncü sınıf öğrencilerine karnelerini verdi.
Törene, Vali Yardımcısı İsmail Küreci, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhittin Adıyaman, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Taki Ersoy katıldı.
Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, 131 bin öğrencinin karne aldığını ve 7 bin öğretmenle birlikte 2011-2012 eğitim öğretim yılının ilk devresinin tamamlandığını söyledi.
Koçdemir konuşmasında şunları söyledi; "Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrenci velileri çocuklarıyla daha fazla vakit geçirecekleri yarı yıl tatilini iyi değerlendirmelidir. Ümit ediyoruz ki ikinci dönem, birinci dönemden daha başarılı bir eğitim dönemi olacaktır. İkinci dönem sosyal faaliyetlerin de sergilenmeye başlandığı bir dönem olacak. Bu vesileyle bütün velileri tebrik ediyorum ve çocuklarımızı geleceğe hazırlama konusunda ellerinden geleni esirgemeyen eğitimcilere teşekkür ediyorum."
Bunlar Da İlginizi Çekebilir