ASAYİŞ - 24 Eylül 2025 Çarşamba 15:40

İki tır çarpıştı, şans eseri ezilen kabinden çıkan sürücüye diğer meslektaşı kurabiye ikram etti

A
A
A
İki tır çarpıştı, şans eseri ezilen kabinden çıkan sürücüye diğer meslektaşı kurabiye ikram etti

Eskişehir’de iki tırın çarpışması sonucu ezilen kabinden ufak sıyrıklarla çıkan sürücüye, kazaya karışan diğer sürücü kurabiye ikram ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Kaza, Bursa-Eskişehir kara yolu üzerinde Eskişehir istikametinde meydan geldi. Edinilen bilgilere göre Bursa’nın Gemlik ilçesinden Eskişehir’e yük almak için gelen H.B. idaresindeki16 BCG 980 dorse plakalı tır, Irak’a giden 27 BBS 380 plakalı tıra yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle idaresindeki16 BCG 980 dorse plakalı tır yolun kenarında bulunan refüje uçtu.


Çekici kısmı tamamen dorsesinin altında kalarak ezilen tırın sürücüsü H.B. burnu bile kanamadan kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Sürücü kaza yapan aracının yanına oturarak olayın şokunu atlatmaya çalıştığı görüldü. Dorsesinde ve lastiklerinde hasar oluşan 27 BBS 380 plakalı tırın sürücüsü, yanındaki kurabiyelerden, kendisine çarpan sürücüye ikram etti ve halini, hatırını sorarak geçmiş olsun dileklerini iletti.


Öte yandan kazadan dolayı Bursa-Eskişehir kara yolunda trafik durma noktasına geldi. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.



İki tır çarpıştı, şans eseri ezilen kabinden çıkan sürücüye diğer meslektaşı kurabiye ikram etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne "Çatlı" filminin galası Keşan’da yapıldı Abdullah Çatlı’nın hayatını anlatan "Çatlı" filminin galası Edirne’nin Keşan ilçesinde yapıldı. Susurluk’ta 1996 yılında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Abdullah Çatlı’nın hayatını anlatan ve Deniz Enyüksek’in yönetmenliğini yaptığı "Çatlı" adlı filmin galasına; filmin başrol oyuncuları Vedat İnceefe ile Şiva Behrouzfar’in yanı sıra Abdullah Çatlı’nın eşi Meral Aydoğan, kızları Doç. Dr. Gökçen Çatlı ve Selcen Çatlı ile filmin oyuncu kadrosu ve davetliler katıldı. Filmin yönetmeni Deniz Enyüksek, "Sizin sevmeniz için 2 film yaptık. Şuan izleyeceğiniz film 4 buçuk saatlik bir hikayenin ilk kısmı olacak. İkincisini de son bahar ya da kış mevsiminde yayınlamayı düşünüyoruz" dedi. Abdullah Çatlı’yı canlandıran Vedat İnceefe ise, "Bu işler gerçekten emek isteyen ve mesai harcanması gereken işler. Üst düzey bir futbol hayatımız oldu ama bu işlere emek harcamak gerekiyor. Biz güzel bir ekip ile birlikte, onların sayesinde bu işte bir yere kadar geldik" şeklinde cevap verdi Abdullah Çatlı’nın kızı Gökçen Çatlı da, "Yaşadıklarımızı, tarihe tanıklığımızı film ile birlikte dile getirmeye gayret ettik. Bu, görsele dayalı mücadelenin ilk adımı. Yayınlandığı ilk günden beri Türk milleti büyük teveccüh gösteriyor. Türk milletine bu anlamda müteşekkirim. Film ile birlikte çocukluğumuzu yaşadığımız bazı anılarımızı tekrar izlerken, hüzünlendiğimiz yerler, başı dik Elif gibi durduğumuz yerler, tarihe saygı ile selam gönderdiğimiz yerler de oldu. Biz tarihe tanıklık ettik" dedi.