GÜNDEM - 25 Haziran 2025 Çarşamba 15:52

Serinlemenin en ucuz yolu el vantilatörleri

A
A
A
Serinlemenin en ucuz yolu el vantilatörleri

Havaların ısınması sebebi ile serinlemek için yol arayan vatandaş, uygun fiyatlı çözümü el vantilatörlerinde buldu.


Haziran ayıyla birlikte artan hava sıcaklıkları, serinleme ihtiyacını da beraberinde getirdi. Serinlemek için uygun fiyatlı yöntem arayanların tercihi küçük ve kullanışlı olması sebebiyle portatif ve taşınabilir el vantilatörlerinden olduğu görüldü.


Eskişehir’de yıllardır vantilatör ve elektronik eşya satışı yapan Nail Duraklar, yazın gelişiyle birlikte satışlarda bir hareketlenme yaşandığını belirtti. Duraklar, "Özellikle geçen haftadan beri insanlar dükkâna gelip el vantilatörü soruyor. Evde, iş yerinde ya da çantasında taşımak isteyenler oluyor. El tipi vantilatörlere büyük ilgi var" dedi.



"Fiyatlar 300 liradan başlıyor"


Duraklar, ürün fiyatları hakkında da bilgi vererek şunları söyledi;


"El tipi vantilatörlerin fiyatları 300-400 lira arasında değişiyor. Daha büyük, kademeli modellerde ise fiyatlar ürünün özelliğine göre yükseliyor. Klimalar pahalı ve elektrik tüketimi yüksek olduğu için birçok kişi vantilatörü tercih ediyor."



"Talep artarak devam edecek gibi duruyor"


Havaların daha da ısınacağına dikkat çeken Nail Duraklar, önümüzdeki dönemde küçük masa vantilatörlerine olan ilginin daha da artacağını söyleyerek, "Okullar kapandı, tatil dönemi başladı. İnsanlar evlerinde ve ofislerinde bu pratik ürünlere yöneliyor. Yaz ayları devam ettikçe, el vantilatörü satışlarına olan ilginin artacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.



Serinlemenin en ucuz yolu el vantilatörleri

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kastamonu Emekli olan okul müdürünü öğrencileri alkışlarla uğurladı: Gözyaşlarına hakim olamadı Kastamonu’da 40 yıl önce başladığı mesleğine emekli olarak veda eden okul müdürünü öğrencileri ve meslektaşları alkışlarla uğurladı. Kastamonu’da öğretmenlik mesleğinde 40 yılını doldurarak emekli olan Darende Ortaokulu Müdürü İlhami Yılmaz (65) için öğrencileri ve meslektaşları tarafından sürpriz bir uğurlama töreni düzenlendi. Meslektaşları, okulda çalan son ders zilinin ardından Yılmaz’ı İstiklal Marşı okunması için okul bahçesine davet etti. Bu sırada merdivenlerde sıralanan çok sayıda öğrenci ve öğretmenler Yılmaz’ı alkışladı. Öğrencilerle karşılaşan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı. Yılmaz daha sonra pasta kesti. Öğrencilere ve meslektaşlarına kendisi için yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Sene 1991 yılında Darende İlköğretim Okulunda idareciliğe başladım. Allah-u Teala 30 sene sonra idareciliğe başladığım yerde emekli olmayı nasip etti. Sağlıklı bir şekilde emekliye gelebildiğim için şükrediyorum" dedi. Öğrencilere de nasihatlarda bulunan Yılmaz, "Ailenizi, öğretmenlerinizi dinleyin ve iyi insan olun. Derslerinize çalışın, başarılı olun, vatana ve millete hayırlı evlatlar olun. İnşallah bizlerin, annenizin ve babanızın arzu ettiği ölçülerde en güzel yerlere gelmenizi temenni ederim. Ama bunun tek çaresi de çalışmak. Hangi işi yaparsanız yapın çalıştıktan sonra başaramayacağınız hiçbir iş yok" diye konuştu. Yılmaz için daha sonra okul bahçesinde veda programı düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yazılan şarkı Yılmaz’a dinletildi. Daha sonra Yılmaz, öğrencileriyle vedalaşarak okuldan ayrıldı.
Kastamonu Emekli olan okul müdürünü öğrencileri alkışlarla uğurladı: Duygusal anlar yaşandı Kastamonu’da 40 yıl önce başladığı mesleğine emekli olarak veda eden okul müdürünü öğrencileri ve meslektaşları alkışlayarak uğurladı. Kastamonu’da öğretmenlik mesleğinde 40 yılını doldurarak emekli olan Darende Ortaokulu Müdürü İlhami Yılmaz (65) için öğrencileri ve meslektaşları tarafından sürpriz bir uğurlama töreni düzenlendi. Meslektaşları, okulda çalan son ders zilinin ardından Yılmaz’ı İstiklal Marşı okunması için okul bahçesine davet etti. Bu sırada merdivenlerde sıralanan çok sayıda öğrenci ve öğretmenler Yılmaz’ı alkışladı. Öğrencilerle karşılaşan Yılmaz, gözyaşlarına hakim olamadı. Yılmaz daha sonra pasta kesti. Öğrencilere ve meslektaşlarına kendisi için yaptıkları sürprizden dolayı teşekkür eden Yılmaz, "Sene 1991 yılında Darende İlköğretim Okulunda idareciliğe başladım. Allah-u Teala 30 sene sonra idareciliğe başladığım yerde emekli olmayı nasip etti. Sağlıklı bir şekilde emekliye gelebildiğim için şükrediyorum" dedi. Öğrencilere de nasihatlarda bulunan Yılmaz, "Ailenizi, öğretmenlerinizi dinleyin ve iyi insan olun. Derslerinize çalışın, başarılı olun, vatana ve millete hayırlı evlatlar olun. İnşallah bizlerin, annenizin ve babanızın arzu ettiği ölçülerde en güzel yerlere gelmenizi temenni ederim. Ama bunun tek çaresi de çalışmak. Hangi işi yaparsanız yapın çalıştıktan sonra başaramayacağınız hiçbir iş yok" diye konuştu. Yılmaz için daha sonra okul bahçesinde veda programı düzenlendi. Öğrenciler ve öğretmenler tarafından yazılan şarkı Yılmaz’a dinletildi. Daha sonra Yılmaz, öğrencileriyle vedalaşarak okuldan ayrıldı. (Vİ-MK-