GÜNDEM - 03 Şubat 2026 Salı 16:22

Uluönder’de sağlık hizmetlerine yeni merkez

A
A
A
Uluönder’de sağlık hizmetlerine yeni merkez

Eskişehir’de sağlık hizmetlerinin sahadaki gücünü artıracak Uluönder Sağlıklı Hayat Merkezi, Diş Poliklinikleri ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri Birimi için yürütülen çalışmalar hızlanarak devam ediyor.


Fiziki altyapı, teknik donanım ve hizmet planlamalarına yönelik süreçler eş zamanlı olarak ilerliyor. Merkez bünyesinde bir araya gelecek SHM, Diş Poliklinikleri ve 112 birimleriyle birlikte; koruyucu sağlık hizmetlerinden ağız ve diş sağlığı hizmetlerine, acil sağlık hizmetlerinden danışmanlık ve takip hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede vatandaşlara hizmet sunulması planlanıyor. Bölge nüfusunun sağlık ihtiyaçlarına daha hızlı ve yerinde yanıt verilmesi amaçlanıyor. Açılış sürecine yönelik olarak ilgili birimler arasında koordinasyon sağlanırken, personel planlaması, tıbbi donanım hazırlıkları ve hizmet akışına dair düzenlemeler yakından takip ediliyor. Sürecin tamamlanmasıyla birlikte Uluönder bölgesinde sağlık hizmetlerine erişimin daha sistemli ve etkin hale gelmesi bekleniyor.


Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, merkezlerin en kısa sürede hizmet vermeye başlaması için saha değerlendirmeleri ve hazırlık süreçleri devam ediyor.



Uluönder’de sağlık hizmetlerine yeni merkez

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş’ta 23 Nisan coşkusu Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Dünya Barış Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Beşiktaş Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Dünya Barış Parkı’nda birbirinden renkli etkinlikler düzenledi. Bu anlamlı günde gerçekleştirilen programlara çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Gün boyu süren etkinlikler kapsamında çocuklar, eğitici ve eğlenceli atölyelere katıldı, kukla gösterileriyle keyifli anlar yaşadı ve tuval çalışmalarında yeteneklerini sergiledi. Etkinlik alanında ayrıca çocuklara içecek ve dondurma ikram edilirken, boyama kitapları ve çeşitli hediyeler de dağıtıldı. Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Rasim Şişman da etkinliklere katılarak çocukların bayram sevincine ortak oldu. Çocuklarla birlikte sahneye çıkan Başkan Vekili Rasim Şişman, hep birlikte gökyüzüne balon bıraktı, daha sonra çocuklarla birlikte Dünya Barış Parkı’na fidan dikerek bu anlamlı günü kalıcı bir hatıraya dönüştürdü. Başkan Vekili Rasim Şişman yaptığı konuşmada, "Değerli çocuklar bugün hepimiz için çok anlamlı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Bugün doyasıya vakit geçirin diye bir dizi etkinlik planladık. Gün boyu park içindeki çeşitli etkinliklerde bir arada olacağız. Hiç kuşkusuz bir yerel yönetici olarak bizim en önemsediğimiz mesele çocukların mutluluğu huzuru ve güvenliği. O yüzden bu 23 Nisan’da sizlerin keyifle vakit geçirebilmeniz bizim de burada sizlerle bir arada olabilmeniz çok değerliydi. Bayramınız kutlu olsun, sizi çok seviyoruz çocuklar" dedi.