YEREL HABERLER - 30 Nisan 2012 Pazartesi 16:31

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ GÜNEŞ SEMT PAZARINI TAMAMLIYOR

A
A
A
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ GÜNEŞ SEMT PAZARINI TAMAMLIYOR

Şahinbey Belediyesi pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapmasını sağlamak adına ilçe genelinde yapımına başladığı altı semt pazarından biri olan Güneş Semt pazarının inşaatını hızla tamamlıyor.
Şahinbey Belediyesi inşaatı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete girecek olan Deniz Uzay çatılı pazaryerinden sonra Güneş semt pazarını da tamamlıyor. İnşaat çalışması tamamlanmak üzere olan Güneş semt pazarı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "İlçemizde daha önce iki adet uzay çatılı Pazaryeri vardı. Bunlara ek olarak altı adet semt pazaryeri projelendirdik. Bunların ilki olan Deniz Uzay çatılı Pazar alanımız tamamlandı. Şuanda çevre düzenlemesi
yapılmaktadır. Yine yapımı devam eden Güneykent Pazar alanımızın inşaatı hızlı bir şekilde devam etmektedir. Yapımına başladığımız üçüncü pazar alanımız ise Güneş Mahallemizde. Burasını da önümüzdeki haftalarda tamamlanarak esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Amacımız pazarcı esnafımızın ve alışveriş yapan vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak. İlçemizde yeterli kapalı pazar alanı olmadığı için pazarcı esnafımız sokak aralarında pazar açıyor ve hem
pazarcımız hem de vatandaşımız yazın tozdan kışın yağmur ve çamurdan mağdur oluyor. Esnafımızın ve vatandaşımızın bu sorununu gidermek için Deniz, Güneş, Güneykent, İstiklal, Perilikaya ve Kılınçoğlu Mahalleleri olmak üzere altı adet semt Pazaryerimiz tamamlandığında bu sorunlar çözüme kavuşmuş olacak" dedi.
Güneş Semt pazarının 3 bin 820 metrekare alana sahip olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Pazar alanında zabıta noktası yanı sıra alanının sürekli kullanılması ve gençlerimizin spor yapması için 2 adet basketbol oyun alanı olacaktır. Böylelikle Pazar alanımız haftada sadece bir gün değil haftanın yedi günü hizmet vermiş olacak" diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thorsten Fink: "İkinci gole yakındık ama başaramadık" 1’in rövanşında Rayo Vallecano’ya karşıya 2 farklı kazanmaya çok yaklaştıklarını ancak başaramadıklarını söyledi. UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda 3-1’in rövanşında İspanyol temsilcisi Rayo Vallecano’nun rakibi olan Samsunspor’da 1-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Thorsten Fink, "Gösterdiğimiz performanstan gurur duymamız lazım. Tüm şampiyonada iyi oynadık. Mücadelemizden gurur duydum. Rakip taraftar da bizi alkışladı. Bu da bizim ne kadar iyi oynadığımı gösteriyor. İkinci gole yakındık ama bunu gerçekleştiremedik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Kolay bir deplasman değil. Real Madrid, Barcelona ve Atletico Madrid burada kazanamadı ama biz kazandık. Buraya kadar gelmemizde emeği olan ve bizleri destekleyen herkese şükranlarımı sunuyorum. Değişiklik konusunda iyi hamleler yaptık. 1-0 kazandık. Değişiklikler de doğru anda oldu. Erken gol bulamasak daha erken değişiklikler yapılabilirdi. Hamlelerin zamanını doğru buluyorum" dedi. Lig ve kupa hedefi hakkında da konuşan Fink, "Güzel bir şekilde dinlenmemiz lazım. Milli aradan sonra sakatlarımız takıma katılacaklar. Tanguy Coulibaly ve Emre Kılınç ile birlikte Afonso Sousa da takıma katılacak. Bundan sonraki süreçte oynanacak her karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Evimizde Trabzonspor’a karşı mücadele edeceğiz. Tüm hazırlıkları en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz. O karşılaşmaya da hazırız ve evimizde oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Hedefimiz Türkiye Kupası’nı kazanmak olacak. Ligde şu anda 7. sıradayız, orada da daha yukarıya çıkmak için mücadele edeceğiz ama birinci hedefimiz Türkiye Kupasını kazanmak" diye konuştu.