YEREL HABERLER - 20 Aralık 2011 Salı 16:41

2012`Yİ SAHAN ŞİREHAN MEŞK GECESİYLE KARIŞLAYACAK

A
A
A
2012`Yİ SAHAN ŞİREHAN MEŞK GECESİYLE KARIŞLAYACAK

2012’yi Sahan Şirehan’da karşılamak isteyenler için özel bir program hazırlandı. Zengin yemek menüsü, yılbaşına özel eğlenceleri ve ekonomik fiyatıyla konuklarına hoşça bir gece geçirme hazırlanan Sahan Şirehan 2012’yi meşk gecesiyle karşılayacak.
Yeni yıl eğlencelerinin vazgeçilmez mekanları arasında yer alan Sahan Şirehan 2012’ye damgasını vurmaya hazırlanırken, birbirinden farklı etkinlikleri, özel yeni yıl menüsü ve ekonomik fiyatıyla dikkat çekiyor. Yeni yıl eğlencelerini birçok mekandan farklı hazırlayan Sahan Şirehan aile bütünlüğünün yeni yıla girerken korumasını sağlamak amacıyla bütün ailelere ’Çocuklarınızla huzur içerisinde bir yeni yıl balosu için sizleri bekliyoruz’ çağrısında bulunuyor. Fasıl eşliğinde yeni yıla girecek olan Sahan
Şirehan Konuklarını farklı sürprizler de bekliyor. Gecenin en önemli sürprizi yeni yılın meşk gecesiyle karşılanması ve konuklarımızın doyasıya eğlenmesini sağlayacak diğer organizasyonlarımızla sürecek olması.
Sahan Şirehan’ın diğer mekanlardan en önemli farkı ve ayrıcalığı ailelerinin çocuklarını evlerine bırakmak zorunda kalmayacaklarını ifade eden Sahan Sahan Şirehan İşletme Müdürü Cengiz Döver, "Sahan grubu olarak bütün özel geceleri önemsiyoruz. Diğer özel günlerde olduğu gibi bu gecede de aileler çocuklarıyla huzur içerisinde gönüllerince eğleneceklerdir. Çocuk oyun parkımızda uzman eğitmenlerimizin nezaretinde çocuklarımız için hazırlanan özel gecede onlar eğlenirken aileleri de kendilerine tahsis
edilen mekanlarda programımızı izleyebileceklerdir. Bunun için çocuklardan herhangi bir fark veya ekstra ücret alınmayacaktır. Zengin bir menümüz bulunmakta. Yılbaşına özel hazırlanan Sahan Menüsü kestane ve iç pilavlı hindi yanında özel meze çeşitleri ve salata çeşitleri, pazı sarma, ara sıcak çeşitleri, alkollü alkolsüz içecek çeşitleri konuklarımıza ikram edilecektir. Konuklarımız her türlü konuyla ilgili Tel: 0342 220 46 46 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler" dedi.
Yeni yılı dışarıda geçirmek isteyen ailelerin gözde mekanı haline gelen Sahan Şirehan’a yoğun ilgi olduğu ve farklı eğlence programıyla dikkat çektiği ifade ediliyor. Zengin yemek menüsü ve sürprizleriyle yeni yıla hazırlanan Sahan Şirehan gecenin ilerleyen saatlerinde konuklarına çekilişle özel hediyelerde dağıtacak. Tarihi dokusu ve Türkiye’nin en zengin yemek menüsüne sahip olan Sahan Şirehan konuklarına sabaha karşı simit aşı, kelle paça ikramında da bulunacak.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir