YEREL HABERLER - 27 Aralık 2011 Salı 10:35

FEDAKAR SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

A
A
A
FEDAKAR SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi, Van’da meydana gelen depremin ardından arama ve kurtarma çalışmalarına katılan UMKE ve 112 personelini plaketle ödüllendirdi.
Ravanda Otel’de düzenlenen plaket törenine İl Sağlık Müdürü Dr. Yemliha Aksoy, İl Sağlık Müdür Yardımcıları Faruk Güneş ve Tarık Baloğlu, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dilek Mamir Bozkurt, Başhekim Yardımcısı Davut Çopur, hastane müdürleri, müdür yardımcıları, Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi’nin yöneticileri ve çok sayıda sağlık personeli katıldı.
Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Van’da meydana gelen depremden çok kısa bir süre sonra deprem bölgesine giderek, büyük bir özveri ile arama-kurtarma çalışmalarına yardım eden UMKE ve 112 ekibine teşekkür etti. Arayıcı, “Sağlık hizmeti en kutsal hizmetlerden biridir. Hele hele deprem sonrası gibi bir ortamda, bin bir zorluğa rağmen gönüllü bir şekilde bu kutsal görevi yerine getiren fedakar personelimizi kutluyor, kendilerine Sağlık-Sen ve tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
112 Acil Sağlık Hizmetleri’nden sorumlu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Tarık Baloğlu da törende yaptığı konuşmada, “Uzun yıllardan bu yana Acil Sağlık Hizmetleri’nde görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. Van depremi olduğunda aynı gün içerisinde arkadaşlarımıza haber verdiğimizde, hepsi de çok kısa bir sürede, hiçbir mazerette bulunmadan, ailelerini, sevdiklerini bırakarak deprem bölgesine gitti. Orada günlerce çok güzel çalışmalar yaptılar. Böyle bir ekibe sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Hepsi ile teker teker gurur duyuyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından deprem bölgesine giden ekip üyelerine plaketleri takdim edildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir