GENEL - 10 Ekim 2019 Perşembe 13:16

Sanayiciden Barış Pınarı’na tam destek

A
A
A
Sanayiciden Barış Pınarı’na tam destek

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantepli sanayiciler olarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından güney sınırımızda oluşturulmak istenen terör koridoruna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatına tam destek verdiklerini açıkladı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantepli sanayiciler olarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından güney sınırımızda oluşturulmak istenen terör koridoruna yönelik düzenlediği Barış Pınarı Harekatına tam destek verdiklerini açıkladı.


Suriye’nin barışı için de önemli


Vatanın bölünmez bütünlüğü ile milletin birlik ve beraberliğinin her şeyin üzerinde olduğunu belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye Milli Ordusu’yla birlikte Suriye’nin kuzeyinde ülkemizin güvenliği için ciddi tehdit unsuru olan terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı harekatını destekliyoruz. Türk askeri hiçbir zaman işgalci olmamış, gittiği her yere barış ve huzur getirmiştir. Türkiye olarak amacımız güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Barış Pınarı ile birlikte oluşturulacak olan güvenli bölge sayesinde Suriyeli sığınmacılar ülkelerine kolaylıkla dönecektir. Dolayısıyla bu harekat Türkiye’nin güvenliği için önemli olduğu kadar, Suriye’ye barış ve huzurun gelmesine de katkı sağlayacaktı” dedi.


OSB Başkanı Cengiz Şimşek, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak şöyle devam etti:


“Türk milletinin şanlı tarihi zaferlerle doludur. Daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında olduğu gibi kahraman Mehmetçiğimizin bu harekatı da büyük bir zaferle tamamlayacağına olan inancımız tamdır. Allah, Barış Pınarı Harekatı’nda görev alan şanlı ordumuzun mensubu tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Malatya Psikiyatri hastaları hünerlerini konuşturdu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisinde tedavi gören hastaların yaptığı el sanatları eserlerinden oluşan sergi, Malatya Park AVM’de yapılan açılış töreni izlenime sunuldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Servisi’nde tedavi gören hastaların iş ve uğraşı faaliyetleri kapsamında yapmış oldukları dekoratif el sanatları, takı, tesbih, çanta, ahşap ve seramik ürünlerinden oluşan El Sanatları Sergisi açıldı. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, yaptığı açıklamada, “Psikiyatri Servisimizde hastalarımız için terapi odası var. Hastalarımızın terapi odasında yaptığı ürünleri sergilemek için alışveriş merkezinde böyle bir stant açtık. Hastaların tedavi sürecini katkısı rehabilitasyon açısından bu gibi etkinliklerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz” dedi. Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Esin İnce, Yeşilyurt İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seyid Çiftçi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Dağaşan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Doğan, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü Mehmet Soylu Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Muhammed Serdar Buğday, Uzm. Dr. Orhan Yücel, Dr. Yunus Coşar, Psikiyatri Bölümü Sorumlu Hekimi Doç. Dr. Kerim Uğur, Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi hocaları ile psikiyatri hastaları ve yakınlarının katıldığı açılış halk oyunları gösterisi ile son buldu. Sergi, 3-6 Mayıs tarihleri arasında Malatya Park AVM’de açık olacak.