ASAYİŞ - 02 Mayıs 2021 Pazar 14:37

Doğum günü davetine mutlu eden cevap

A
A
A
Doğum günü davetine mutlu eden cevap

Gaziantep’in Araban ilçesinde Kaymakam Abdulhamit Mutlu, kendisine sosyal medyadan ulaşan küçük bir kızın doğum günü davetine icabet etti.

Gaziantep’in Araban ilçesinde Kaymakam Abdulhamit Mutlu, kendisine sosyal medyadan ulaşan küçük bir kızın doğum günü davetine icabet etti. Küçük kız ile evinin önünde görüşen Mutlu, çiçek ve hediye vererek, küçük kızın doğum gününü kutladı.


Gaziantep’in Araban ilçesi merkezinde ikamet eden ve Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve ismi açıklanmayan küçük bir kız çocuğu bir kız çocuğu sosyal medya hesabından Araban Kaymakamı Abdulhamit Mutlu’ya ulaşarak, doğum günü kutlaması için evine davet attı. Küçük kızın mesajını gören Kaymakam Mutlu, hemen küçük kıza ulaşarak, doğum gününü kutlamaya gleceği sözünü verdi. Mutlu, küçük kızın ailesi ile iletişime geçerek, evin adresini tespit etti. Mutlu, sürpriz bir ziyaret ile küçük kızı görmeye gitti. Küçük kız ile evinin önünde görüşen Mutlu, çiçek ve hediyeler verdiği kızın doğum dününü de kutladı.


Sosyal medya hesabından da kendisine ulaşan küçük kıza doğum günü hediyesini ulaştırdığını belirten Kaymakam Mutlu, küçük kız ile birlikte çekildiği fotoğraf ile birlikte yaptığı paylaşımda, "Kaymakam abi bugün benim doğum günüm, gelir misiniz? diye mesaj atmış bu miniğimiz. Yasaklardan dolayı pastamızı kesemesekte hediyemizi vererek doğum gününü kutladık. Ömrün güzel olsun miniğimiz" ifadelerini kullandı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı Burdur’da sokakta yürüdüğü sırada yaşlı adamın gömleğinin cebinde bulunan cüzdanını ve telefonunu gasp edip tartaklayan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sabah saatlerinde Şekerevleri Mahallesi eski gülyağı fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dolaşmak için evden çıkıp yolda yürüyüş yapan Halil T.(68) eski gülyağı fabrikası önüne geldiği sırada karşısından gelen M.A.(22) isimli şahıs, gömleğinin cebinde bulunan cüzdanı gasp etmeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında yaşlı adamın kafasına vuran ve yere düşürüp yaralayan M.A. yaşlı adamın cüzdanını ve telefonunu alıp olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Halil T. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamı darp ederek cüzdanını ve telefonunu çalan M.A. isimli şüpheli ise çok geçmeden yaşanan kovalamacanın ardından Burç Mahallesi Aşıklar Parkı civarında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken gasp ettiği Bin 900 TL para ve yaşanan kovalamaca esnasında düşürdüğü yaşlı adama ait cep telefonu sahibine teslim edildi.