YEREL HABERLER - 23 Ocak 2012 Pazartesi 14:44

BAŞARILI ÖĞRENCİLER BOWLİNG OYNADI

A
A
A
BAŞARILI ÖĞRENCİLER BOWLİNG OYNADI

Gaziantep Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplam Destekli Polis (TDP) Amirliği tarafından ilçede başarılı olan öğrencileri Bowling yarışmasına götürdü.
Şahinbey TDP ekipleri Oska Eğlence Merkezi ve Winmar’ın katkılarıyla Şahinbey ilçesinde 6, 7 ve 8. sınıflarda öğrenim gören ve ilk dönemi okul birinciliğiyle bitiren öğrencilere sürpriz yaptı. Tespit edilen öğrenciler velileri ile birlikte Oska Eğlence merkezine davet edilerek burada Bowlig yarışması düzenledi. Yarışma için gelen başarılı öğrenciler Bowlig turnuvasında kıyasıya yarıştı. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve madalyaları verildi. Başarılı olan öğrenciler ayrıca gün
boyu eğlence merkezinde sınırsız eğlendi.
Öğrenciler uygulamadan dolayı TDP Amirliğine teşekkür ederek, "Okul birincisi olduğumuz için çok mutluyuz. Mutluluğumuza ortak olan polis amcalar bizi buraya getirdi ve yarışma düzenledi. Bu yarışma bütün öğrencileri teşvik edecek ve öğrenciler okullarında başarılı olmak için daha çok çalışacak. Bizlere bu imkanı veren TDP amirliğine teşekkür ediyoruz" dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir