YEREL HABERLER - 26 Şubat 2012 Pazar 10:51

GASBAŞ GENEL KURULU YAPILDI

A
A
A
GASBAŞ GENEL KURULU YAPILDI

Gaziantep Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş. (GASBAŞ) Genel Kurulu yapıldı.
GASBAŞ’ta yapılan genel kurula, oda ve dernek başkanları ile bazı daire müdürleri ve çok sayıda iş adamı katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan GASBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özmen, Gaziantep Serbest Bölgesi’nin gelişimi ve kalkınması için çalıştıklarını belirtti. Gaziantep’in ve bölgenin ekonomisine değer katmaya devam edeceklerini kaydeden Özmen, yeni görev sürecinde de serbest bölgelerin sorunlarının çözümü noktasında çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.
Konuşmaların ardından yapılan seçimde yeni yönetim belirlendi. Yeni yönetim; aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Serbest Bölgeler Meclis Başkanlığı görevini de yürüten Mehmet Özmen, Osman Asiltürk, Ali Sığındı, Fikret Kileci, Taner Nakıboğlu, Cengiz Uygun, Rıdvan Kulakoğlu, M.Ramiz Ak, Cemil Direkçi, Yıldırım Mermer ve Ragıp Gören’den oluştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Afyon Sünnetci: “Hedeflerin gerçekleşmesi için çalışıyoruz” İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Emirdağ’da okul kurum müdürleri ile yaptığı LGS ve YKS sınavlarına hazırlık ve süreç değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada, “LGS ve YKS sınavlarına çok kısa bir süre kaldı. Öğrencilerimiz eğitim öğretim süreçleri boyunca gece gündüz demeden hazırlandıkları bu sınavların sonucunda hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulaşmak için tüm donanımlarını yansıtacaklar” dedi. Sünnetci, Emirdağ’da okul kurum müdürleri ile yaptığı LGS ve YKS sınavlarına hazırlık ve süreç değerlendirme toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz ve Şube Müdürü Hayati Duman ile birlikte katıldı. Toplantıda konuşan Sünnetci, “LGS ve YKS sınavlarına çok kısa bir süre kaldı. Öğrencilerimiz eğitim öğretim süreçleri boyunca gece gündüz demeden hazırlandıkları bu sınavların sonucunda hedefledikleri lise ve üniversite hayallerine ulaşmak için tüm donanımlarını yansıtacaklar. Bizlere düşen görev onların yanında yürüyerek, hayallerini kurdukları ve hedefledikleri eğitim hayatlarında yalnız bırakmamaktır. Gerekli tüm rehberlik ve yönlendirmelerimizi yaparak süreci doğru yönetmeliyiz. Çünkü bizler öğrencilerimizin hedefleri ve hayallerinin gerçekleşmesi için çalışıyoruz. Bunu da sahada hep birlikte yapacağız” dedi. Toplantı, okullarda devam eden LGS ve YKS hazırlık süreçlerinin tek tek değerlendirilmesi ile sona erdi.