YEREL HABERLER - 25 Mart 2014 Salı 16:38

Asım Güzelbey’den Gto’ya Veda Ziyareti

A
A
A
Asım Güzelbey’den Gto’ya Veda Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu’na veda ziyaretinde bulundu.
İki dönemdir Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ve 30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Dr. Asım Güzelbey, GTO’ya veda ziyaretinde bulundu. Güzelbey, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Ziyarette konuşan GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Güzelbey’e başkanlık döneminde Gaziantep’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Başkan Güzelbey’in icraatlarını taktir ettiğini dile getiren Bartık, “Başkanlığınız süresince yaptığınız çalışmaları, özellikle kentin tarihi dokusunu ortaya çıkaran ve tüm dünyaya tanıtan projelerinizi taktirle izledim. Herkese eşit mesafede olan yaklaşımınızla kentimizin için yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Güzelbey ise Belediye Başkanlığı görevi sürecince kentin faydasına olan tüm çalışmalarında kurumsal bir yaklaşımla destek verdiği için GTO’ya teşekkürlerini sundu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir