YEREL HABERLER - 20 Mart 2012 Salı 09:41

NAKSAN PLASTİK`E VERGİ TEŞEKKÜRÜ

A
A
A
NAKSAN PLASTİK`E VERGİ TEŞEKKÜRÜ

Gaziantep’in vergi rekortmenleri arasında yer alan Naksan Holding şirketlerinden Naksan Plastik, Gaziantep Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Gaziantep Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni’nde teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.
Şehitkamil Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekilleri, Belediye Başkanları, resmi kurum yöneticileri, sanayici ve işadamları katıldı. Kurumlar Vergisi Listesinde yer alan Naksan Plastik A.Ş. vergiye göstermiş olduğu önemi bir kez daha kanıtlamış oldu. Naksan Plastik adına Osman Nakıboğlu teşekkür plaketini CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker’den aldı.
Vergi vermenin önemli bir vatandaşlık görevi olduğuna dikkat çeken Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Güçlü bir devlet için vatandaşlarımızın vergilerini sağlıklı bir şekilde ödemesi en önemli vatandaşlık görevlerinden biridir. Bu bilincin toplumun bütün kesimlerine kazandırılması gerekir. Ödenen vergilerin ülkemize ve milletimize hizmet olarak geri döndüğünü görmek hepimizi mutlu etmektedir” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Thomas Reis: "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis,Mainz 05 maçının ardından takımının performansı nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. UEFA Konferans Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Almanya temsilcisi Mainz ile karşılaşan Samsunspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk 8’e adını yazdıramadı. 12. sırada lig aşamasını tamamlayan kırmızı-beyazlılarda Alman Teknik Direktör Thomas Reis, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi. "Takımımın performansı sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum" Futbolcularının gösterdiği performanstan memnun olmadığını dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, "Açıkçası bir sonraki karşılaşmayla alakalı çok bir şey söylemek istemiyorum. Bugünkü göstermiş olduğumuz performans sebebiyle hayal kırıklığı yaşıyorum. Mainz’e baktığımızda bugün galip gelmeyi hak ettiler. Çünkü biz ikili mücadelelerde o agresifliği gösteremedik ve ikinci topları da onlar kazandı, bizler kaybettik. Emre Kılınç ile yakalamış olduğumuz çok net bir pozisyon vardı. O pozisyonu golle sonuçlandırabilmiş olsaydık normalde 1-0 öne geçen taraf olacaktık ve belki de şu an farklı şeyler konuşuyor olurduk. Göstermiş olduğumuz performanslar ötürü üzgünüz" dedi. Dar bir kadro ile mücadele ettiklerini ve sakatlıktan dönen Ntcham’ın tekrar sakatlanmasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Reis, "Olivier Ntcham’ın bir kas sakatlığı oldu. Arka adalesinden sakatlandı Tabi bu bizim adımıza iyi olmadı. Zaten çok eksikle devam etmek zorunda olduğumuz bir dönemde bunun gerçekleşmiş olması bizi üzdü. Maçta da belli oldu. Takımın bir yorgunluğu da var. Birçok eksiğimiz olması sebebiyle genç oyunculara da şans vermeye çalışıyoruz. Ama tabi bu durum onlar için de zor olabiliyor. Çünkü sonradan oyuna girmek her oyuncu için zor olduğu gibi genç oyuncular için de zor oluyor. Bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Sonuçta çok kısa bir süre sonra Pazar günü oynamamız gereken bir karşılaşma var. Daha sonrasında yine kısa bir aradan sonra oynamamız gereken bir kupa karşılaşması var. Umarım sakat oyuncularımız en kısa sürede tekrardan bize katılırlar. Açıkçası bu durum bizim adımıza zor bir dönem. Var olan sakatlıklar sebebiyle zoe bir süreçten geçiyoruz ama bir şekilde yolumuza devam etmek zorundayız" diye konuştu.