SPOR - 22 Şubat 2026 Pazar 18:52

Hüseyin Çayır: "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz"

A
A
A
Hüseyin Çayır: "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz"

Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çayır, kaybettikleri Trabzonspor maçının ardından, "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz" dedi.

 

 

Gaziantep Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında sahasında karşılaştığı Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 48’e yükseltirken, Gaziantep FK ise 28 puanda kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Hüseyin Çayır, mağlubiyet için üzgün olduklarını söyledi. Çayır, "Çok iyi oynadığımız bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Gururluyuz. Herkes nasıl oynadığımızı gördü. Tüm istatistiklerde ezici üstünlüğümüz vardı. Sadece golden sonraki dikkat kaybımız Trabzonspor’un büyük takım refleksi ile öne geçmesine neden oldu. Genel anlamda çok iyi oynadık. Öne geçtik, önemli pozisyonlar bulduk. Ardından goller yedik. Sonrasında da iyi oynadık ama Onana son zamanlarda görmediğimiz çok iyi bir kaleci performansı gösterdi. Ben bu nedenle Onana’yı da tebrik etmek istiyorum. Önümüze bakacağız artık" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray’ın dün iptal edilen golü ile bugün Trabzonspor’un attığı gol arasında farkı anlayamadık"

Maçta Trabzonspor’un attığı ikinci golle ilgili değerlendirmelerde bulunan ve ofsayt kararı verilmemesini eleştiren Çayır, "Galatasaray’ın dün iptal edilen golü ile bugün Trabzonspor’un attığı gol arasında farkı anlayamadık. Son zamanlarda aleyhimize çok hakem hataları oluyor. Buna anlam veremiyoruz. Bugünü hocamızın dediği oyunu kazandığımız bir maç oynadık. Bundan sonra da iyi oynamaya ve iyi sonuçlar almaya çalışacağız" diye konuştu.

Said Vakkas Yağcı - Lider Olgun - Uğur Dönek

 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 4 - Göztepe: 0 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Göztepe’yi 4-0 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 59. dakikada orta alanda topu alan Orkun Kökçü, sol kanattan koşu yapan Olaitan’a pasını aktardı. Hızla ceza sahası içine giren Olaitan’ın, Allan ile girdiği ikili mücadele sonrası dar açıdan vuruşunda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 3-0 74. dakikada Cerny’den aldığı pasla ilerleyen Hyeon-Gyu Oh, sağ çaprazdan ceza sahası içine girerek yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak uzak köşeden ağlarla buluştu. 4-0 Stat: Tüpraş Hakemler: Ozan Ergün, Murat Altan, Mehmet Kısal Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Amir Murillo, Emmanuel Agbadou, Emirhan Topçu (Felix Uduokhai dk. 71), Rıdvan Yılmaz, Wilfred Ndidi, Vaclav Cerny (Cengiz Ünder dk. 76), Kristjan Asllani (Mustafa Hekimoğlu dk. 81), Orkun Kökçü (Salih Uçan dk. 81), Junior Olaitan, Hyun-Gyu Oh Yedekler: Devis Vasquez, Gökhan Sazdağı, Yasin Özcan, Milot Rashica, Kartal Yılmaz, Jota Silva Teknik Direktör: Sergen Yalçın Göztepe: Mateusz Lis, Allan Godoi, Heliton, Malcom Bokele, Ogün Bayrak (Arda Okan Kurtulan dk. 57), Miroshi, Dennis (Musah Mohammed dk. 67), Cherni, Filip Krastev (Alexis Antunes dk. 57), Juan (Guilherme Luiz dk. 79), Janderson (Jeferson dk. 68) Yedekler: Ekrem Kılıçarslan, Taha Altıkardeş, Uğur Kaan Yıldız, Furkan Bayır Teknik Direktör: Stanimir Stoilov Goller: Wilfred Ndidi (dk. 9), Murillo (dk. 36), Olaitan (dk. 59), Hyen-Gyu Oh (dk. 74) (Beşiktaş) Sarı kartlar: Wilfred Ndidi, Sergen Yalçın (Teknik direktör), Orkun Kökçü (Beşiktaş), Heliton (Göztepe)