SPOR - 09 Eylül 2021 Perşembe 13:51

GZT Giresunspor’un transfer raporu

A
A
A
GZT Giresunspor’un transfer raporu

Süper Lig’in yeni ekibi GZT Giresunspor, yaz transfer döneminde 16 yeni isimi dahil ederken, 17 futbolcu ile yollarını ayırdı.

Süper Lig’in yeni ekibi GZT Giresunspor, yaz transfer döneminde 16 yeni isimi dahil ederken, 17 futbolcu ile yollarını ayırdı.


Süper Lig’e 44 yıl aranın ardından yükselen GZT Giresunspor, yaz transfer döneminde hareketli günler geçirdi. Karadeniz ekibi bu süre içerisinde 16 oyuncuyu kadrosuna katarken, 17 oyuncuyla yollarını ayırdı. Takımda TFF’den lisansı çıkmış toplam 35 oyuncu bulunurken, bu oyuncuların yaş ortalaması da 26.3 oldu. Ayrıca Giresunspor’un piyasa değeri 27 milyon Euro oldu. Transfermarkt’a göre, yeşil-beyazlıların piyasa değeri en yüksek futbolcusu ise 6 milyon Euro ile Shapi Suleymanov oldu.


Giresunspor’u Süper Lig’e taşıyan futbolcuların birçoğuyla yollar ayrıldı. Bunlardan biri takım kaptanı Eren Tozlu ve bir diğeri ise Michal Jan Nalepa oldu. Özellikle bu iki futbolcunun Giresunspor’dan ayrılması taraftarlar arasında eleştirilere yol açtı.



Correa konusu çok konuşuldu


Giresunspor’da transfer dönemi çok hareketli geçti. Transfer görüşmeleri Giresunspor’un İstanbul’daki ofisinde yürütüldü. Anlaşma sağlanan oyuncuların sağlık kontrolleri yapılıp, sözleşmeler imzalandıktan sonra oyuncular Giresun’a getirildi. Bu süreçte büyük umutlarla transfer edilen Esat Mala, transfer edildiği Arnavutluk’un Partizani takımına kiralık olarak geri gönderildi. Yine ön anlaşma sağlanan Jorge Correa’nın da, tesislere koltuk değnekleriyle gelmesinin ardından bu transfer de iptal edildi.



Giresunspor’da gelenler-gidenler


Giresunspor’da gelenler listesinde Galatasaray’dan kiralık Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Trabzonspor’dan kiralık Flavio, Fousseni Diabate, Beşiktaş’tan Umut Nayir, Başakşehir’den Aziz Behich, Yeni Malatyaspor’dan Zeki Yavru, Adana Demirspor’dan Hamidou Traore, Akhisarspor’dan Çekdar Orhan, Club Atletico Lanus’dan Alexis Perez, SK Dnipro-1’den Douglas Silva Bacelar, Sheffield Wednesday’dan Joey Pelupessy, Panathinaikos’tan Younousse Sankhare, Newcastle United’dan Joe Champness, FK Krasnodar’dan kiralık Shapi Suleymanov ve Al-Ettifaq takımından Souleymane Doukara yer aldı.


Gidenler listesinde ise; Tolgahan Acar, Sadi Karaduman, İshak Doğan, Kerem Kalafat, Anthony Uzodimma, Mehmet Taş, Michal Nalepa, Helder Tavares, Abdou Razack Traore, Levy Madinda, Caner Hüseyin Bağ, Marko Milinkovic, Ertuğrul Şenlikoğlu, Muhammed Himmet Ertürk, Eren Tozlu, Yasin Ozan ve Esat Mala bulunuyor.



GZT Giresunspor’un 2021-22 kadrosu


Süper Lig’in yeni takımı Girezunspor’un 2021-2022 sezonunda kadrosunda yer alan futbolcular şöyle:


Alexis Rafael Perez Fontanilla, Alperen Aydın, Arda Kılıç, Atakan Doğanay Aygün, Aziz Eraltay, Cihat Topatan, Çekdar Orhan, Douglas Silva Bacelar, Emre Taşdemir, Erol Can Akdağ, Fatih Yılmaz, Flavio Medeiros Da Silva, Fousseni Diabate, Furkan Kütük, Göktan Cörüt, Hamidou Traore, Hayrullah Bilazer, Hüsamettin Tut, Ibrahima Balde, Jeoy Mathijs Pelupessy, Joseph William Champness, Kıraç Baş, Magomed Shapi Suleymanov, Mamadou Diarra, Mehmet Doğaç Çifçi, Umut Nayir, Muhammed Kılıçaslan, Okan Kocuk, Onurcan Piri, Saruhan Bolat, Sergen Piçinciol, Sergio Antonio Da Luz Junior, Souleymane Doukara, Younousse Sankhare ve Zeki Yavru.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Adalet Bakanı Gürlek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı ve heyetini kabul etti Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta kabul etti. Adalet Bakanı Akın Gürlek, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta kabul etti. Bakan Gürlek, 12. Yargı Paketi’nde avukatların özlük haklarının güçlendirilmesine yönelik çalışmaları hayata geçirmeyi hedeflediklerinin altını çizdi. Yargı camiası olarak büyük bir aile olduklarına vurgu yapan Bakan Gürlek, "Bu ailenin içerisinde avukatlarımız çok önemli. 209 bin avukatımız var. Yani yargısal süreçlerde savunma makamı, avukatlarımız çok önemli" dedi. Bakan Gürlek, avukatların yaşadıkları maddi sıkıntılara da vurgu yaparak, bu sıkıntıları 12. Yargı Paketi ile çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Bakan Gürlek konuşmasını şöyle sürdürdü: "12. Yargı Paketinde avukatlarımıza özel düzenlemelerin çalışmalarını yapıyoruz. Avukatlarımızın maddi anlamda zorluk yaşadığını biliyoruz, bu hususla ilgili de pakette çalışmalar olacak. Özellikle avukatlarımızın maddi anlamda onların hissedebileceği, onlara da bir fayda sağlayabilecek düzenlemeler yapmak istiyoruz. Bu konuyu zaten kamuoyu ile de paylaştık. Tapu işlemlerinde 30 milyon üstü işlemlerde iki taraf için avukat zorunluluğu getirilecek." Bakan Gürlek, ayrıca noter yardımcılığı konusuna da 12. Yargı Paketi’nde yer vermeyi hedeflediklerini söyledi.
Muğla Polis, Marmaris Belediyesi’ndeki arama çalışmalarını tamamladı Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis ekiplerinin gece yarsısı başlattığı arama çalışmaları tamamlandı. Yaklaşık 3 saat süren arama çalışmasının tamamlamasının ardından açıklama yapan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Konunun belediyemiz ve belediyenin işleyişi ile bir bağlantısı yok. Anlımız ak ve görevimizin başındayız" dedi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürütmüş olduğu bir soruşturma kapsamında gece yarısı Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Marmaris Belediyesi’nde gerçekleştirilen arama çalışmaları 3 saat devam etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da Marmaris Belediyesi’ne gelerek konuyla ilgili bilgi aldığı arama çalışmalarının tamamlanmasının ardından Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü açıklama yaptı. Belediyenin değişik birimlerinde arama çalışması yapan polis ekiplerinin bazı dosya, evrak ve materyalleri alarak incelemek üzere götürdüğü görüldü. Başkan Ünlü: "Konunun belediyenin işleyişi ile bir bağlantısı yok" Polisin çalışmalarını tamamlayıp belediyeden ayrılması üzerine açıklama yapan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, "Hepinizin bildiği gibi bir arama gerçekleşti. Marmaris’te bazı farklı kişilerin, içinde belediye çalışanlarımızın da olduğu bir soruşturma yürütülüyor. Bununla ilgili de belediyemizde çalışan arkadaşlarımızın da ofislerinde arama yapıldı. Bu arama da bitti şu anda. Gördüğünüz gibi polis arkadaşlar da çekildiler. Değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Daha sağlıklı bilgi vermek için yarın açıklamamızı yaparız. Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Şimdilik durumumuz bu şekilde. Belediye ile bir bağlantı yok. Belediyenin kurumsal kimliği ile belediyenin işleyişi ile ilgili alakası yok. Münferit bir olay. Takip etmişsinizdir, farklı farklı isimler. Farklı meslek grubundaki isimlerin birlikte olduğu bir dosya gibi duruyor. Çok bir bilgimiz de yok, çok bir şey söylemek de doğru değil. Dediğimiz gibi belediyenin kurumsal kimliğinin işleyişinin ilgilendiren bir durum yok şu anda. Biz yarından itibaren gördüğünüz gibi makamımızda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yarın belediyemiz çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. Alnımız ak, görevimizin başındayız" ifadelerini kullandı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, içlerinde Marmaris Belediyesi’nde çalışanların da dahil olduğu, esnaf, müteahhit, kamu görevlisi, serbest meslek çalışanı, muhasebeci, mühendislerin de olduğu 13 kişinin gözaltına alındığı ve operasyonun devam edeceği öğrenildi.