YEREL HABERLER - 13 Şubat 2014 Perşembe 15:15

Mhp Dereli Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

A
A
A
Mhp Dereli Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

Giresun'un Dereli ilçesi Belediye Başkan Adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski AK Partili Şükrü Karaman adaylığını açıkladı. Kahraman, bugün parti rozetini takarak Dereli Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi.
MHP İl binasında düzenlenen törene Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum, İl Başkanı Ozan Köymen, Merkez İlçe Başkanı Gençağa Şahin, Dereli İlçe Başkanı Hasan Aydın, yöneticiler ve partililer katıldı.
MHP İl Başkanı Ozan Köymen, yapılan istişare ve kamuoyu yoklamalarında Dereli'de Şükrü Kahraman isminin öne çıktığını belirterek, "Şükrü Kahraman'ın Dereli ilçemize en iyi ve en güzel hizmetleri sunacağına eminiz. Daha önceki yıllarda edindiği tecrübeleri hizmet olarak yansıtacak ve bu güzel ilçemiz, bölgemiz daha da gelişerek turizm amaçlı yatırımların cazibe merkezi haline gelecektir" dedi.
"MHP DERELİ'DE SEÇİMİ KAZANACAKTIR"
Dereli Belediye Başkan Adayı Şükrü Kahraman, “30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde MHP'nin belediye başkan adayı oldum. Ekibimle birlikte çalışmalara hızlı biçimde başlıyoruz. Dereli'de MHP'nin seçimi kazanacağına inanıyorum. Çıktığımız bu kutlu yolda sorumluluklarımız var. Bu sorumluluğu hissederek bu halisane duygularla görevi üstlendim. Dolayısıyla da ilçemizde başarılı olacağımıza eminim. Bundan sizlerde emin olun ki Milliyetçi Hareket Partisi'nin Dereli'de yüzü gülecek ve ilçemize en güzel hizmetleri yapacağız. Çıktığımız yolda başarılı olacağımıza inancımız tam. Bu camiaya ve bizi davet edenlere, bu camiada bundan sonra birlikte yürüyeceğimiz arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Şükrü Kahraman'a partiye katılımı dolayısıyla rozetini MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Erzurum taktı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir