ASAYİŞ - 14 Ocak 2026 Çarşamba 22:07

Giresun’da 4 ayrı hırsızlık olayında 8 kişi gözaltına alındı

A
A
A
Giresun’da 4 ayrı hırsızlık olayında 8 kişi gözaltına alındı

Giresun’un Eynesil ilçesinde 72 saat içinde meydana gelen 4 ayrı hırsızlık olayı, emniyet ekiplerinin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı. İlçedeki 4 ayrı yerden yapılan hırsızlıklarla bağlantılı toplam 8 şüpheli yakalanarak adli mercilere sevk edildi.


Edinilen bilgilere göre, Eynesil İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen hırsızlık olayı üzerine çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar ve güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda olayla bağlantılı olduğu tespit edilen M.Ö., H.K., Y.P., M.K., A.T., M.U. ve E.Ş. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Görele Adliyesi’ne sevk edildi.


Şüphelilerin adliyeye sevk edildiği saatlerde ise Mehmet Somuncuoğlu Caddesi ile Avukat Bilal Güdük Caddesi üzerinde bulunan üç ayrı iş yerinde hırsızlık olayı meydana geldi. İş yerlerinin kasalarından bir miktar para alındığı, bazı iş yerlerinin kapılarının ise zorlandığı belirlendi.


Olayın ardından bölgede bulunan iş yerlerine ait güvenlik kameraları ile KGYS görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayının şüphelisini kısa sürede tespit etti. Kimliği belirlenen Y.Ç., Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Görele Adliyesi’ne sevk edildi.


Eynesil’de meydana gelen iki ayrı hırsızlık olayının da 72 saat içerisinde aydınlatıldığı belirtilirken, her iki dosyayla ilgili adli işlemlerin sürdüğü bildirildi.



Giresun’da 4 ayrı hırsızlık olayında 8 kişi gözaltına alındı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Domenico Tedesco: "Bizim için iyi bir test oldu" Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Beyoğlu Yeni Çarşı maçına rotasyonla çıkmalarına rağmen kaliteli kadroları olduğunu belirterek, "Bizler için de iyi bir test oldu. Özellikle son haftalarda oynamayan oyuncuları görme açısından" dedi. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Beyoğlu Yeni Çarşı’yı 1-0 mağlup etti. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Teknik Direktör Domenico Tedesco, soruları yanıtladı. Sahaya dizilişle ilgili detaylı anlatan Tedesco, oyuncular üzerinde rehavet olup olmadığıyla ilgili ise şunları söyledi: "Bugün arkada 4’lü oynadık. Sadece zaman zaman 6 numaranın araya girdiği zaman 3’lü gibi göründük. Bunu bazen yapmak mantıklı oluyor. Çok fazla pozisyon ürettik. Belki daha hızlı, daha net, daha iyi oynayabilirdik. 8 farklı oyuncu ile rotasyon yapmamıza rağmen kaliteli kadromuz var. En azından golü bulup kazandığımız için mutluyum. Golü bulamadığın zaman rakip puan alabilmenin kokusunu alabiliyor. Birebirleri çok iyi savunduğular. Bizler için de iyi bir test oldu. Özellikle son haftalarda oynamayan oyuncuları görme açısından" ifadelerini kullandı. "Talisca ve sol ayağına güvenebiliriz" Fenerbahçe’nin bitiricilik anlamda sıkıntı yaşadığına dair soruya Tedesco, "Bugün evet ama normalde hayır. Normalde daha iyiyiz. Bu futbolda olabiliyor. Özellikle ilk yarıda ceza sahası içi ve çevresinde daha iyi kararlar verebilirdik. Önemli olan kazanmaktı. Talisca’nın attığı gol bizim için çok önemliydi. Onun adına çok mutluyum çok iyi şekilde çalıştı. Bu şunu gösterdi; biz ona ve sol ayağına güvenebiliriz" yanıtını verdi. "Youssef, her zaman en iyisini verdi" Youssef En-Nesyri’nin transfer olacağı iddialarına İtalyan teknik adam, "Youssef bizim oyuncumuz. Tam desteğine sahibim. Fas Milli Takımı ile yarı final maçına çıkmadan önce konuştuk. En iyi dileklerimi iletiyorum. Diliyorum ki finale çıkar ve daha fazlasını başarır. O bunu hak ediyor. Ne zaman ihtiyaç olsa, her zaman elinden gelenin en iyisini verdi" diye konuştu. "Bütün kararları beraber alıyoruz" Geçtiğimiz günlerde Nkunku ile ilgili açıklamalarının hatırlatılması üzerine sarı-lacivertlilerin teknik patronu transfer dönemine ilişkin şunları söyledi: "Normalde ben asla transfer dedikoduları hakkında konuşmam. Bunu saygısızlık olarak görüyorum. O gazeteci, oyuncu ile geçmişimi sordu. Çok kısa bir cümle kurdum. İsim belirtmem zor. Birkaç kulüpte çalıştım bu kulüpte hissettiğim destek, başkanımız, Devin Özek, Ertan Bey; inanılmaz çok çalışıyorlar. Bütün kararları beraber alıyoruz. Musaba bunun en önemli örneği. Matteo transferi de böyle oldu. Eğer bir oyuncuyu sadece ben istiyorsam almamak daha iyidir. Aynı hedef için çalışıyoruz. Fenerbahçe’nin başarısı için çalışıyoruz." Tedesco, bugün sol bekte oynayan Oğuz Aydın’ın, sol bek oyuncularının sakatlığı nedeniyle ligde oynatabilme durumuna ilişkin ise, "Bu yüzden bunu denedik" açıklamasını yaptı.