SPOR - 28 Haziran 2025 Cumartesi 15:42

Giresunspor’da Başkan Emin Eltuğral, güven tazeledi

A
A
A
Giresunspor’da Başkan Emin Eltuğral, güven tazeledi

Giresunspor’da mevcut başkan Emin Eltuğral, yeniden başkan seçildi.

 

Önümüzdeki sezon TFF 3. Lig’de mücadele edecek Giresunspor’da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı gerçekleştirdi. Kongrenin ilk oturumunda 454 delegeden 240’ı kongreye katılarak çoğunluk sağladı. Mevcut başkan Emin Eltuğral, seçimde tek aday oldu. 152 üyenin oy kullandığı genel kurulda, Emin Eltuğral yeniden başkan seçildi.

 

Emin Eltuğral’ın başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı:

 

"Ahu Karaibrahimoğlu, Ali Yalsız, Cihan Demir, Erol Soydan, Fatih Sakal, Hakan Demiral, Halil Demirtaş, İbrahim Güler, Muhammet Dinç, Mustafa Uzun, Osman Topal, Önder Söğünmez, Şevket Kaya, Şükrü Akkaya ve Tuncer Çimenli."

 

 

 

Borç 380 milyon TL

 

Öte yandan kulübün güncel borcu da belli oldu. Cari borçlar 17 milyon 287 bin 635 TL, borç senetleri 2 milyon 511 bin 869 TL, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve diğer çeşitli borçlar 8 milyon 731 bin 526 TL, vergi ve SGK borçları 124 milyon 77 bin 377 TL, futbolcu borçları 225 milyon 814 bin 298 TL ve store borcu 1 milyon 118 bin 809 TL olmak üzere toplam borcun 380 milyon 241 bin 509 TL olduğu açıklandı.

 

 

 

"Borcu yönetilebilir hale getireceğiz"

 

Başkan Eltuğral, genel kurulda yaptığı açıklamada, "Giresunspor’un içinde bulunduğu durumu biliyoruz. Tek düşüncemiz takımı, içinde bulunduğu bu durumdan kurtarmak. Bunun için mücadele ediyoruz. Bir şeyler yarım kalmasın istiyoruz. Biraz zorlu bir süreç. Dünya üzerinde geçmişte birçok böyle kulüp vardı. Borçlarını ödeyemediği için kulüpleri kapandı. Biz Giresunspor’un borcunu yönetilebilir hale getirmek için mücadele ediyoruz. Bundan sonra bu işi sonuçlandırmak için çalışacağız. Allah izin verirse bunu başaracağız" dedi.

Öte yandan yönetim kurulunda yeni görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Emin Eltuğral: Başkan
Halil Demirtaş: 2. Başkan
İbrahim Güler: Genel Sekreter
Cihan Demir: Başkan Vekili - Muhasip Üye - Futbol Şube Sorumlusu
Erol Soydan: Başkan Vekili - Proje Kaynak Geliştirme
Şükrü Akkaya: Başkan Yardımcısı - Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu
Şevket Kaya: Başkan Yardımcısı
Ahu Karaibrahimoğlu: Asbaşkan - Basın Sözcüsü
Hakan Demiral: Asbaşkan - Taraftar ve Stadyum Güvenliği Sorumlusu
Mustafa Uzun: Asbaşkan - Amatör Branşlar ve Alt Yapı Sorumlusu
Muhammet Dinç: Başkan Vekili - Futbol Şube Sorumlusu
Osman Topal: Başkan Vekili - Muhasip Üye - Tesis Sorumlusu
Tuncer Çimenli: As Başkan - Hukuk ve Tff Sorumlusu
Fatih Sakal: Asbaşkan - Muhasip Üye - Store Sorumlusu
Önder Söğünmez: Yönetim Kurulu Üyesi - STK ve Stadyum Sorumlusu
Ali Yalsız: Yönetim Kurulu Üyesi - STK Sorumlusu



Giresunspor’da Başkan Emin Eltuğral, güven tazeledi

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Uygulama yapan polise çarpıp, kaçan şahıs tutuklandı Kayseri’de asayiş uygulaması yapan polis ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak, polis memuruna çarpıp, kaçan şahıs ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Mevlana Mahallesi Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nda asayiş uygulaması yapan polis ekipleri, E.S.T. yönetimindeki 38 ABB 843 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. Ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayan E.S.T. uygulamada görevli polis memuru G.A.’ya çarparak kaçtı. Sürücü E.S.T. ile otomobilde bulunan K.D., A.A., ve Ü.M bir süre sonra otomobili bırakıp yaya olarak kaçmaya devam etti. Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, 4 şahıs kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polis memuru hafif şekilde yaralanırken, incelemelerin ardından otomobil çekiciyle kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 1.73 promil alkollü olduğu belirlenmişti Öte yandan, ‘dur’ ihtarına uymayarak, kaçarken polise çarpan E.S.T.’nin 1.73 promil alkollü olduğu öğrenilirken, şahıs hakkında ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan adli işlem başlatılmıştı. E.S.T.’ye Trafik Kanunu’nun ilgili maddelerinden 68 bin 466 TL idari para cezası yazılırken, araç trafikten men edilmişti. ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı Ayrıca sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen E.S.T. çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. E.S.T. işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.