SPOR - 18 Eylül 2022 Pazar 17:28

TFF 3. Lig: Gümüşhane Sportif Faaliyetler: 0 - Alanya Kestelspor: 0

A
A
A
TFF 3. Lig: Gümüşhane Sportif Faaliyetler: 0 - Alanya Kestelspor: 0

TFF 3.

TFF 3. Lig 2. Grup’un 3. hafta mücadelesinde Gümüşhane Sportif Faaliyetler sahasında, Alanya Kestelspor ile 0-0 berabere kaldı.




Stat: Yeni Şehir


Hakemler: Furkan Bakan, Murat Şimşek, Metin Ekren


Gümüşhane Sportif Faaliyetler: Gürkan Hervenik xx, Mahmuthan Samet Acar xx, Nasrullah Dedemen xx, Furkan Temir xx (İzlem Anıl Balakkız dk. 88 ?), Murat Kara xx (Hakan Yakup Jacoues Horzum dk. 65 x), Tayfun Tatlı xx (İbrahim Koca dk. 65 x), Abdurrahman İlkyaz xx, Mikail Albayrak xx (Berat Kartal dk. 79 x), Nebi Tiryakioğlu xx (Kaan Öztürk dk. 79 x), Sancar Yıldırım xx, Sefa Akın Başıbüyük xx


Alanya Kestelspor: Onur Behiç Özalgan xx, Emre Tosun xx, Gürcan Gözüm xx (Buluthan Bulut dk. 45 x), Samet Bulut xx, Ali Berke Timurcioğlu xx (Alhan Kurtoğlu dk. 80 ?), Hasan Güleryüz xx, Alp Huy xx, Batuhan Ayvaz xx, Muhammet Enes Erdem xx (Burak Temir dk. 80 ?), Furkan Mehmet Doğan xx, Berkay Arı xx


Sarı Kartlar: Mikail Albayrak, Sancar Yıldırım (Gümüşhanespor), Buluthan Bulut (Alanya Kestelspor)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Iğdır Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi Iğdır FK’de teknik direktör Kenan Koçak, Bodrum FK mağlubiyetinin ardından görevinden istifa etti. Koçak, kararını kulübün geleceği ve takımın önünü açma düşüncesiyle aldığını açıkladı. Iğdır FK’de teknik direktör Kenan Koçak ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan açıklamada, Koçak’ın görevinden istifa ettiği bildirildi. TFF 1. Lig’de mücadele eden Iğdır temsilcisi, sahasında oynadığı maçta Bodrum FK’ye 3-2 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Koçak görevinden ayrılma kararı aldı. Koçak, yayımladığı veda mesajında Iğdır FK’de geçirdiği 45 günlük sürenin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek, ayrılık kararını kulübün geleceği ve takımın önünü açmak adına kendi isteğiyle aldığını ifade etti. Futbolda zaman zaman böyle kararların alınması gerektiğini dile getiren Koçak, bu adımın takım üzerinde olumlu bir etki oluşturmasını ve kulübün hedeflediği Süper Lig yolculuğuna katkı sağlamasını temenni ettiğini söyledi. Iğdır FK camiasına hizmet etmekten gurur duyduğunu belirten Koçak, kulübe ve taraftarlara başarı dileklerinde bulundu. Koçak son basın toplantısında; "Taraftarlar için üzgünüm, şehir için üzgünüm, başkanımız için üzgünüm. Ne bu başkan, ne bu taraftar ne de bu şehir bu skoru hak ediyor. O yüzden söyleyecek bir şey yok. Bu maçta mağlup olmamız tamamen yaptığımız bireysel hatalardandır. Başka bir anlatımı da olamaz çünkü her şey göründü. O yüzden üzgünüz, tekrardan özür diliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.
Elazığ Elazığ’da yüzlerce kişi aynı anda halay çekti: O anlar böyle görüntülendi Elazığ’da bu yıl 23. kez düzenlenen "Geleneksel Sahur Halayı", gece saat 23:23’te Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Etkinliğe genci ve yaşlısıyla yoğun katılım sağlanırken yüzerlerce kişi aynı anda halay çekti. O anlar böyle görüntülendi. Elazığ’da her yıl Ramazan ayının son haftasında düzenlenen geleneksel sahur halayının 23’üncüsü, gece saat 23:23’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Bu yıl da yüzlerce vatandaşın akın ettiği etkinlikte meydan tıklım tıklım doldu. Genci ve yaşlısıyla her kesimden vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği sahur halayında o özel anlar, havadan görüntülendi. Üniversite Mahallesi Muhtarı Hakan Ergün ve ekibinin öncülüğünde düzenlenen organizasyonda yüzlerce kişi aynı anda halay çekerken, ortaya renkli görüntüler çıktı. AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu da meydana gelerek vatandaşlarla halay çekti. Meşaleler eşliğinde çekilen halayı vatandaşlar cep telefonu kamerası ile kayda aldı. "Hemşerilerimizin sıcak samimiyeti bu havayı ısıtıyor" Programa katılımın her geçen yıl artmasından duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Selmanoğlu, Ramazan’ın son haftasında hemşehrileriyle bir arada olmanın ayrı bir anlamı olduğunu vurgulayarak, "Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yaşadığımız Ramazan ayının artık son haftasına geliyoruz. Bu geleneksel 23:23 sahur halayında hemşerilerimizle bir aradaydık. Soğuk bir hava ama hemşerilerimizin sıcak samimiyeti bu havayı ısıtıyor. Biz Ramazan ayı boyunca hemşerilerimizle sürekli bir arada olduk. İnşallah son haftayı da aynı duyguyla geçireceğiz. Rabbim her birimizi sağlık, sıhhat ve afiyet içinde bayrama eriştirsin İnşallah, diyorum" dedi.