SPOR - 08 Mayıs 2023 Pazartesi 11:45

2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi başlıyor

A
A
A
2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi başlıyor

Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın da yer aldığı 2023 FIVB Voleybol Milletler Ligi maç biletleri Biletinial’da satışa sunuldu.

30 Mayıs - 4 Haziran tarihleri arasında Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi’ne geri sayım başladı. Voleybol severlerin merakla beklediği organizasyon Antalya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. İlk tur karşılaşmalarının biletleri Biletinial üzerinden satışa sunuldu. 8 ülke sporcularının karşılaşacağı maçlarda heyecan doruğa çıkacak. İtalyan baş antrenör Daniele Santarelli yönetiminde sahada mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, 31 Mayısta Güney Kore, 1 Haziranda Sırbistan, 3 Haziranda İtalya ve 4 Haziranda ise ABD milli takımlarıyla karşılaşacak.

Ardacan Uzun

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Kaya sevinçlerine ortak oldu İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yazıdere Mahallesi’nde bulunan özel bir yaşlı ve engelli bakım merkezinde İncirliova Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğine katıldı. İncirliova’nın Yazıdere Mahallesi’nde bulunan ve içerisinde engelli ve yaşlı bireylerin rehabilitasyon gördüğü ve yaşadığı bakım merkezinin bahçesinde düzenlenen ’Yaza Merhaba’ etkinliğinde Başkan Kaya, eşi Füsun Kaya ile birlikte yer aldı. Bakım merkezi sakinlerinin morallerini yükseltmek ve keyifli zaman geçirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen organizasyonda, engelli vatandaşlar ve koca çınarlar hem gönüllerince eğlendi hem de sergiledikleri performanslar ile katılımcıları eğlendirdi. Başkan Kaya, yoğun programına rağmen sık sık ziyaret ettiği engelli vatandaşlar ve koca çınarların eğlencesinde de yanlarında oldu. Bakım merkezi sakinleri ile birlikte eğlenen, sevinçlerine ortak olan Başkan Kaya, düzenlenen etkinlikte yaptığı açıklamada, “Belediyemizin de katkıları ile özel bir yaşlı ve engelli bakım merkezinde düzenlenen ‘Yaza Merhaba’ etkinliğinde engelli vatandaşlarımız ve değerli büyüklerimiz ile buluştuk. Ekiplerimiz günler öncesinden engelli kardeşlerimiz ve koca çınarlarımızı bu etkinliğe hazırladı. Bugün de biz onlarla bir araya gelerek, sevinçlerine ortak olduk. Bilgi, birikim ve hayat tecrübelerinden faydalandığımız kıymetli büyüklerimiz ile gülen yüzlerinde hayat bulduğumuz engelli vatandaşlarımızın morallerini yükseltmek adına çok güzel bir etkinlikti. Bakımevi sakinlerimizi bu toplumun önemli parçası olarak görüyor ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak, sosyal hayatta karşıladıkları engelleri ortadan kaldırmak için var gücümüzle çalışmak, bu doğrultuda yapılan faaliyetlerin öncüsü ve destekçisi olmak en önemli önceliğimiz. Tüm engelli vatandaşlarımıza ve değerli büyüklerimize, Rabbimden sağlıklı, huzur dolu bir ömür diliyor, etkinlikte emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bizler iyi günlerinde sevinçlerine, kötü günlerinde kederlerine ortak olmak bilinci ile her zaman engelli vatandaşlarımızın ve büyüklerimizin yanlarında ve hizmetlerinde olduk, olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.
Ankara Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Canpolat, Sinan Ateş cinayeti üzerinden Bahçeli’yi hedef alanlara tepki gösterdi Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, suikasta uğrayan eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesiyle ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Canpolat, yaptığı yazılı açıklamada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Sinan Ateş cinayetinden sorumlu tutmaya çalışanların ve bunu ifade edenlerin suç işlediğini belirtti. Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman destekçisi olduğunu ifade eden Canpolat, "Ülkenin çıkar ve menfaatini düşünen Sayın Bahçeli bir takım kirli odakların, özellikle devlet ve millet düşmanı kişilerin hedefi halindedir" dedi. Devlete ve millete sahip çıkan her siyasetçinin kırmızı çizgileri olduğunu belirten Canpolat, "Milliyetçi Hareket Partisi’nin göz bebeği olan Ülkü Ocakları gibi Osmanlı Ocakları da Sayın Bahçeli’ye yapılan bu çirkin saldırıya asla prim vermeyecektir. Devletimize ve milletimize sahip çıkan her siyasetçi bizim kırmızı çizgimizdir. Bu çizgi yer yer Ülkü Ocakları, yer yer Alperen Ocakları, yer yer de Osmanlı Ocakları’dır. Bu tanımın içindeki Sayın Bahçeli, Devlet-i Aliyyemizin saygın bir neferidir. Osmanlı Ocakları, Sayın Erdoğan’a olduğu gibi Sayın Devlet Bahçeli’ye de saygı duymaktadır. Söz konusu vatan ve milletse Osmanlı Ocakları da, Ocak Partisi de tarafını ve duruşunu her zaman net ifadelerle belirtecektir" ifadelerini kullandı. Canpolat, devlete ve millete sahip çıkan her siyasi partiyi hedef gösteren kirli yapıların şimdi de Sinan Ateş üzerinden ülkücü camiayı, MHP’yi ve Devlet Bahçeli’yi hedef almaya çalıştığını kaydederek, "Lakin şunu herkes çok iyi bilmelidir ki gücümüz nispetinde biz tüm bu saldırılara karşı duracağız" ifadelerini kullandı.