ASAYİŞ - 28 Aralık 2017 Perşembe 04:13

3 kişiyi vurdu, 'Hatırlamıyorum' dedi

A
A
A
3 kişiyi vurdu, 'Hatırlamıyorum' dedi

Elazığ’da pompalı tüfekle rastgele ateş ederek 3 kişinin yaralanmasına sebep olan şahıs, polis tarafından yakalandı. Şahsın 4 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

Olay, merkez Aksaray Mahallesi Harıkaltı Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokakta yürüyen 18 yaşlarındaki S.Ö, F.Ö, ve F.A, kimliği belirsiz şahsın rastgele ateş etmesi sonucu vücutlarına saçma isabet ederek yaralandı. Polisin yaptığı çalışmada olayı gerçekleştirdiği tespit edilen M.A.K. operasyonla yakalandı.
Şüphelinin 4 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Şahsın tüfekle yaralama olayını gerçekleştirdiği gün alkollü olduğu ve olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi.
Şahıs, kasten yaralama suçundan adliyeye sevk edildi.  

Yunus Özhanlı
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.