ASAYİŞ - 21 Kasım 2021 Pazar 17:30

70 kişilik ekip onu ararken, otostop çekerek ailesinin yanına gitti

A
A
A
70 kişilik ekip onu ararken, otostop çekerek ailesinin yanına gitti

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesi Esenlik yaylasında tuvalet ihtiyacı için giden ve bir daha haber alınamayarak kaybolan Veli Çepiç’in otostop yaparak memleketi Konya'nın Güneysınır ilçesine gittiği tespit edildi.

Konya'dan 13 Kasım 2021 tarihinde Afyonkarahisar'a gübre taşıyan bir kamyona otostop çekerek binen Veli Çepiç (33), Hocalar ilçesi Avgan köyünde bulunan Esenli yaylasına geldi.

Burada kamyon şoförüne tuvalet ihtiyacı için gidip geleceğini söyleyen Cepiç, daha sonra dönmedi. Durumdan şüphelenen kamyon sürücüsü durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

70 kişilik ekip onu ararken, otostop çekerek ailesinin yanına gitti

Kendisinden haber alınamayan şahsı arama çalışmaları 70 kişilik ekiple Esenlik Ormanı başta olmak üzere Hocalar'da 20 ayrı noktada devam ederken, Çepiç'in otostop çekerek ailesinin yanına geldiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bunun üzerine bölgedeki AFAD, AKUT, UMKE ve jandarma ekipleri arama tarama çalışmalarına son verdi.

Hayati Kanat
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırıkkale Türk pilotundan F16’nın sınırlarını aşan manevralar: SOLOTÜRK’ün nefes kesici gösterisi Kırıkkale’de düzenlenen KALEFEST etkinliklerinde, dünyada F-16 uçağıyla gösteri yapabilen sayılı akrobasi timlerinden SOLOTÜRK ekibi vatandaşlara heyecanlı dakikalar yaşattı. Kırıkkale Valiliği tarafından kurumlara arası koordinasyonla kamu kaynağı kullanılmadan düzenlenen KALEFEST coşkusu, SOLOTÜRK’ün gösterileriyle daha da arttı. Türk Hava Kuvvetlerinin (TSK) gösteri timi SOLOTÜRK, KALEFEST ziyaretçilerini nefes kesici şovlarla buluşturdu. Pilotun sortilerle, alçak uçuşu izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Manevralar esnasında F-16 uçağını flare ve duman gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı. Meydanları dolduran vatandaşlar, gösteri anlarını da cep telefonu kamerasıyla görüntülemeye çalıştı. SOLOTÜRK ekibinin uçuş gösterisi yaklaşık 20 dakika sürdü. Binbaşı Pilot Murat Bakıcı ile telsizden iletişim kuran Vali Mehmet Makas, "Gökkubemiz, sizin gibi çelik kanatlı aslan parçaları sayesinde emin ellerde" diyerek teşekkür etti. Vali Makas, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyada hiçbir pilotun yapamayacağı gösterileri Türk pilotlarının yaptığını belirterek, Türk’ün çağı Türkiye Yüzyılı’nda uzay ve havacılıkta göklere imza atılacağını söyledi. KALEFEST’in Kırıkkale’de ilk kez gerçekleştirildiğini belirten Makas, "Kırıkkale’mizde bir ilki gerçekleştirdiğimiz KALEFEST Kırıkkale tanıtım günlerinin önemli ayağı olan göklerdeki SOLOTÜRK ekibinin gösterisini izledik. İnsanlarımızda çok heyecanlandı. Türk’ün damarlarındaki asil kanın tekrar hareketlendiğini müşâhade ettik" dedi. SOLOTÜRK gösterisini ilk kez izlediğini belirten Edanur Yalçın, uçuş gösterisinin güzel olduğunu ifade etti. Berivan Kaba, heyecanlı ve keyifli olduğunu anlatan emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Arzu Varlı, Kırıkkale’de bir ilk olduğunu ifade eden daha önce hiç izlemediklerini ve çocuklarının da güzel olduğunu aktardı. Funda Saygılı ise, çocuklarıyla birlikte beğenerek izlediğini ve çok memnun kaldıklarını kaydetti. Sponsorluğunu özel firmaların karşıladığı etkinlikler, Pazar gününe kadar devam edecek.