EKONOMİ - 23 Mayıs 2024 Perşembe 16:51

Tuğba Kuruyemiş 117. mağazasını Manisa’da açtı

A
A
A
Tuğba Kuruyemiş 117. mağazasını Manisa’da açtı

Lezzetli ve taze kuruyemişleri ile Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan Tuğba Kuruyemiş, 117. mağazasını Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde açtı.


Lezzetli ve taze kuruyemişleri ile Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan Tuğba Kuruyemiş yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 117. mağazasını Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Güzelyurt Mahallesi’nde açan Tuğba Kuruyemiş, törenle açılan yeni mağazasında açılışa özel pek çok üründe kampanyalar düzenlendi.


Mağaza hakkında bilgi veren Tuğba Kuruyemiş Ege Bölge Müdürü Yılmaz Bozdağ, “Açılışımıza özel; Dünya Üstün Lezzet Ödülü’ne sahip Antep Rüyası adlı lokumumuz, incir reçelimiz, fıstık ezmemiz ile birlikte 10 kalem üründe indirim kampanyamız var. Mağazamızda şu an 800 çeşit ürünle hizmet veriyoruz. Manisa’da 4. şubemizi açtık. Konseptimize uygun talep olan yerlerde açılışlarımız devam edecek” dedi.



Tuğba Kuruyemiş 117. mağazasını Manisa’da açtı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmetçiklerle bayramlaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizin dört bir yanında Mehmedimizin verdiği bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmetçiklerin bayramını kutladı. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, berberinde TSK Komuta Kademesi ile gittiği Hakkâri Çukurca’daki 2’nci Hudut Tugay Komutanlığında Mehmetçiklerle bayramlaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de telefonda konuşan Bakan Yaşar Güler, Mehmetçiklerin büyük bir özveriyle görev yaptıklarını yerinde müşahede ettiklerini söyledi. TSK’nın büyük bir özveriyle görevine devam ettiğini vurgulayan Bakan Güler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramını tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da yurt içinde ve sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklere hitaben şunları söyledi: “Değerli Bakanım, tüm komutanlarımız, sizlerin de Kurban Bayramını en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Allah nice bayramlara bizleri kavuştursun duasında bulunuyorum. Biliyorum ki bu süreç içerisinde Mehmedimiz, Mehmetçiğimiz gerçekten ülkemizin dört bir yanında teröre karşı çok çok ciddi mücadeleler verdi. Yine bugün de aldığımız raporlarda çok büyük bir oranda teröristleri Mehmedimiz yok etti. Tabi bu coşku içinde bu heyecan içerisinde ben de Mehmetçiklerimizi gözlerinden öpüyorum. Ülkemizin dört bir yanında Mehmedimizin verdiği bu kahramanlık mücadelesi hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bu düşüncelerle bu sevgi içerisinde daha nice bayramlara hayırlısıyla kavuşmayı Allah’tan niyaz ediyorum. Sizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Nice bayramlara.”