ASAYİŞ - 16 Mayıs 2022 Pazartesi 10:30

Alkollü sürücü frene basmayınca iki aracı biçti; o anlar kameraya yansıdı

A
A
A
Alkollü sürücü frene basmayınca iki aracı biçti; o anlar kameraya yansıdı

Beylikdüzü’nde alkollü şahıs, ortalığı birbirine kattı. Caddelerin kesiştiği noktada frene basmayan sürücü, iki araca çarparak durabildi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken, iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaşanan o korku dolu kaza anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, geçtiğimiz cumartesi günü Kavaklı Batı Trakya Bulvarı’nda yaşandı. Alkollü olduğu iddia edilen 34 SR 447 plakalı araç sürücü S.İ., caddelerin kesiştiği noktada frene basmayınca ortalığı birbirine kattı.

Alkollü sürücü, Batı Trakya Bulvarı ile Ayazma Caddesi’nin kesiştiği noktada önce O. A. kontrolündeki 34 CC 591 plakalı araca, ardından ise R. M. kontrolündeki 06 ADE 833 plakalı başka bir araca çarptı. Kazanın etkisi ile araçlar kullanılamaz hale gelirken, şans eseri kazada can kaybı yaşanmadı.

O. A.ve R. M.’nin aracında bulunan bir vatandaş yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırılırken, alkollü sürücü S. İ. polis ekipleri tarafından ifadesinin alması için karakola götürüldü.

Korkutan kaza güvenlik kamerasına yansıdı

Alkollü olduğu iddia edilen Sait İnan’ın iki araca çarparak dururken, kaza sonrasında yol bir süre trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasıyla trafik eski haline dönerken, yaşanan o kaza anlar ise çevredeki bir işyerin güvenlik kamerasına yansıdı.

Hakan Polat - Erdal Can İçelli
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 19 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik jandarma tarafından düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik jandarma tarafından düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Paylaşımında operasyonun, Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca Şırnak, Mersin, İstanbul, Ankara, Denizli, Adana, Muğla, Hatay, Batman, İzmir, Gaziantep, Niğde, Sakarya, Manisa, Diyarbakır, Kütahya, Trabzon, Siirt ve Malatya’da düzenlendiğini ifade eden Yerlikaya, il il şu bilgileri paylaştı: "Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan ortak çalışma sonucu, Şırnak merkezli Mersin, İstanbul, Ankara, Denizli, Adana, Muğla, Hatay, Batman, İzmir, Gaziantep, Niğde ve Sakarya’da düzenlenen operasyonlarda; internet siteleri üzerinden sahte araç ilanı, kiralık villa ve yüksek kazançlı yatırım vaadiyle vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 32 şüpheli yakalandı. Manisa İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Manisa merkezli Adana, Mersin, Muğla, Gaziantep, Diyarbakır, Kütahya ve Trabzon’da düzenlenen operasyonlarda, yüksek kazançlı yatırım vaadiyle forex üzerinden vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 13 şüpheli yakalandı. Siirt İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda Siirt merkezli Adana ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda, sosyal medya platformları üzerinden vatandaşlarımızın kişisel verilerini elde edip ’FETÖ silahlı terör örgütüne adınız karıştı’ iddiası ile vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Diyarbakır merkezli Denizli, Malatya ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda; internet sitesi üzerinden ’sahte araç ilanı’ ile vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı." Bakan Yerlikaya, yapılan ilk belirlemelere göre şüphelilerin banka hesaplarında 62 milyon Türk Lirası tutarında para hareketliliği tespit ettiklerini kaydetti. Yapılan operasyon sonucu ise çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve kredi kartına el konuldu.