EKONOMİ - 29 Ağustos 2013 Perşembe 10:45

Almanlar, Lazzoni kalitesi ile tanışacak

A
A
A
Almanlar, Lazzoni kalitesi ile tanışacak

Ankara’da başladığı üretimi ABD mağazaları ile dünyaya açan Lazzoni Mobilya, Avrupa piyasasına Almanya’dan girecek.

Lazzoni MobilyaYönetim Kurulu Başkanı Yaşar Kababulut, mobilya sektöründe kalitesi ile yurt içinde kısa sürede adından söz ettiren firmalarının, sektörün en iddialı ülkelerinden ABD’deki mağazaları ile de yabancıların beğenisini kazandığını kaydetti.Artan rekabet koşulları, küçülen dünya, dış pazarların kaliteli ürün ihtiyacının kendilerini yeni dış pazarlara yönlendirdiğini anlatan Kababulut, bu aşamada hedef pazar olarak gördükleri Avrupa’ya Almanya’dan girmeyi kararlaştırdıklarını bildirdi.Kababulut, Almanya’yı Avrupa’nın en seçici, kalite ve konfora büyük önem veren tüketici kitlesi nedeniyle özellikle ilk pazar olarak belirlediklerinin altını çizerek, şöyle devam etti:

“Buradaki mağaza yöneticimiz Yağmur Topuz da 4 kuşaktan beri Almanya’da olması, ruh olarak bizimle benzerliği, girişimci özellikleri ile bu ülkede başarılı olacağımızın sinyalini veriyor. Almanya’da lüks tüketimin en yaygın olduğu şehirlerden Münih yakınlarındaki Friedrichshafen bölgesinde yakın bir zamanda açılması planlanan Lazzoni Mobilya, İsviçre sınırına yakınlığı nedeniyle bu ülkeden de müşteri çekebilecek.”

HEDEF AVRUPA’NIN TAMAMI

Kababulut, Lazzoni markasını kısa sürede dünyanın her noktasında aranılan bir marka yapmak istediklerini ifade ederek, “Hedef kitlemiz olan kalite tutkunu Almanlar, Avrupa’da bizim için ilk basamak. Bu ülkeden sonra Avrupa’da kısa sürede yayılacağımıza inanıyorum” dedi.
Almanya Lazzoni Mağaza Yöneticisi Yağmur Topuz da, İtalyan çizgisi ve kalitesinde ürün talep eden Almanlar için Lazzoni Mobilya’yı keşfetmenin önemine işaret etti.Topuz, “Bu denli üstün kaliteye uygun fiyatla erişebilecek Almanlar, çok iyi müşterimiz olacak. Ben bu girişim öncesi yıllar süren çalışma yaptım. Lazzoni Mobilya ile 1070 metrekarelik, 2 katlı mağazada hedefimize ulaşacağımıza inancım sonsuz” dedi.

LAZZONİ

Lazzoni Mobilya, 60 yılı aşkın tecrübesi ile müşterilerine sunduğu üstün hizmet kalitesi ve özel tasarım ürünleriyle sadece Türkiye'de değil yurt dışında da adından söz ettiriyor.Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya ve KKTC’de mağazaları bulunan Lazzoni Mobilya; ABD’nin genç ve başarılı tasarımcısı Joyce Elizabeth’le birlikte yapılan koleksiyonu; Türkiye’nin ilk ve sadece online mobilya markası “nuev.com” ile sektördeki gelişimine hız kesmeden devam ediyor.Lazzoni, New York’taki Manhattan mağazasının ardından New Jersey’de de şube açarak, kalite, fiyat ve satış sonrası servis hizmetleri alanındaki üstünlüğünü Avrupa’da da devam ettirecek.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.