EĞİTİM - 10 Ocak 2017 Salı 20:23

Ankara'da 11 Ocak 2017 Çarşamba günü okullar tatil değil

A
A
A
Ankara'da 11 Ocak 2017 Çarşamba günü okullar tatil değil

Başkent Ankara'da okuyan öğrenciler dört gözle okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili haberi bekliyordu. Ankara Valiliği ve Ankara Valisi Ercan Topaca bu konuda öğrencilerin istediği açıklamayı yapmadı.

Türkiye'nin Başkenti ve en soğuk şehirlerinden biri olan, kuru soğuğuyla meşhur olup denizi olmadığı için sık sık espirilere konu olan Ankara'da yarın okullar tatil mi sorusu internette sıkça sorulmaya başlandı. Peki 11 Ocak Çarşamba günü yani yarın için Valilik'ten son dakika kar tatili açıklaması yapıldı mı?

Meteoroloji'den gelen son hava durumu bilgilendirmesine göre; Ankara'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor. Bu nedenle öğrenciler Ankara Valiği'nden gelecek kar tatili açıklamasını bekliyor.

Ankara'da hava durumu -1'i gösterirken, hava parçalı ve çok bulutlu geçecek. Ancak akşam saatlerinde kar yağışı bekleniyor. Akşam saatlerinde yağış beklentisi çarşamba günü okullar tatil edilecek mi sorusunu getiriyor. Öğrenciler Ankara Valisi Ercan Topaca'yı tweet yağmuruna tutuyorlar.

11 Ocak Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda açıklama yetkisi olan tek mercii Ankara Valiliği ve Ankara Valisi Ercan Topaca. Bu konuda henüz bir kar tatili açıklaması yapılmadı. Ancak açıklama gelir gelmez haberimizde yer alacak.

İŞTE ANKARA'DA 4 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da 11 Ocak 2017 Çarşamba günü okullar tatil değil

Bunlar Da İlginizi Çekebilir