ASAYİŞ - 17 Ekim 2017 Salı 07:16

Annesine küfür ettiğini iddia ettiği kişiyi öldürdü

A
A
A
Annesine küfür ettiğini iddia ettiği kişiyi öldürdü

Konya'da bir kişi, annesine küfür ederek sözlü tacizde bulunduğunu iddia ettiği genci bıçaklayarak ölümüne sebep olurken, kavgada 2 kişi de yaralandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Maun Sokakta bulunan bir iş yeri önünde meydana geldi. İddiaya göre, bir kafede bulaşıkçılık yapan Y.T, aynı kafede garson olarak çalışan Furkan Navir’in (20) küfürlü tacizine uğradı.

Y.T’nin olayı anlattığı oğlu Hasan T. (21) de Furkan Navir ile tartıştı. Tartışmanın ardından Furkan Navir, aradığı Hasan T’ye buluşup konuşmak istediğini söyledi. Hasan T. de buluşmayı kabul ederek babası Mahmut T’yi de yanına alıp konuşmaya gitti. Buluşmada çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Hasan T. yanında getirdiği bıçağı sallamaya başladı.

Olayda Furkan Navir kalbinden, arkadaşları Ahmet T. ve Diyar K. de vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Şüpheli Hasan T. ise olay yerinden kaçtı. Yaralanan Furkan Navir ve arkadaşları kendi araçları ile özel bir hastaneye gitti. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra başka hastanelere nakledilirken, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Furkan Navir, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki yaralının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın ardından şüpheli Hasan T'yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, kısa süren çalışma sonrası Hasan T'yi evinde yakaladı. Gözaltına alınan Hasan T, Numune Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheli, hastane çıkışında gazetecilerin 'Neden bıçakladın?' sorusuna, “Anneme küfürlü tacizde bulundu" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

İbrahim Yetkin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Batman “Dur” ihtarına uymayarak tarlaya kaçan otomobilden 19 bin adet uyuşturucu hap çıktı Batman’da polisin “Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Otomobil ve şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ekstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, aldıkları ihbarı değerlendiren Batman İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Emniyet Müdürlüğü İHA Büro Amirliği ekipleriyle birlikte çalışma başlattı. Polis ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Petrolkent Mahallesi Bostan Caddesinde bir otomobili durdurmak istedi. Polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil sürücü bir süre karayolunda polisten kaçtıktan sonra tarlaya girdi. Buğday başakları arasına gizlendiler Girdikleri tarlada kaza yapan otomobildeki şüpheliler buğday başaklarının arasına saklanmaya çalıştı. İHA Büro ekiplerinin dronlu çalışması sonucu buğday başakları arasına uzanarak saklanan 4 şüphelinin yerini belirledi. Polis etraflarını çevirdiği 4 şüpheliyi kıskıvrak yakaladı. Otomobilde ve gözaltına alınan 4 şüphelinin ikametlerine yapılan aramalarda farklı renklerde toplam 19 bin adet uyuşturucu hap ecstasy ile 1 kilo 32 gram bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Yakalanarak emniyete götürülen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.