ENGİN KOCABIYIK
ANKARA
SALON: Ankara Spor Salonu
HAKEMLER: Engin Kennerman xxx, Halil Baldemir xxx, Yener Yılmaz xxx
ARJANTİN: Scola xx 12, Prigioni xx 5, Oberto x 4, Delfino xxxx 26, Nocioni xx 10, Gonzalez x 3, Cequeira x 2, Quinteros xx 4, Gutierrez x, Hernan x 5, Kammerichs xx 8
KANADA: Anderson xx 7, Brown xxx 12, Famutimi x 3, Kendall x 5, Anthony xx 8, Kepkay x 2, Bell x, Doornekamp x 5, Scare x 2, Shephard xxx 13, Landry xx 7
1. PERİYOT: 20-16 (Kanada lehine)
DEVRE: 35-29 (Kanada lehine)
3. PERİYOT: 51-49 (Arjantin lehine)
5 FAUL ALAN: Nocioni (38.39) (Arjantin)
MAÇIN ARDINDAN
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Arjantin Antrenörü Sergio Hernandez, Dünya Şampiyonası öncesinde iyi bir hazırlık maçı oynadıklarını belirterek, "Rakibimiz iyi savunma yaptı. Büyük turnuva öncesinde çok iyi bir hazırlık oldu. Nocioni'nin de aramıza katılmasıyla 15 gün sonra ilk kez tam takım olarak bir araya geldik. Bu da sevindirici" dedi.
Kanada Antrenörü Leo Rautins ise, Arjantin gibi güçlü bir takım karşısında iyi oynadıklarını ifade ederek, "3 periyot iyi oynadık. Son çeyrekte maçı bitirecek oyunumuzu oynayamadık ve maçı kaybettik" ifadelerini kullandı.
Arjantin'in ünlü oyuncusu Carlos Delfino, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, "Tam takım olmak sevindirici. Özellikle son çeyrekte iyi oynadık. Kanada da bizim kadar iyi oynadı ama biz uzun yıllarda bir arada oynayan takım olma avantajını kullanıp maçı kazandık" diye konuştu.
Kanadalı oyuncu Denham Brown, mağlup olmalarına rağmen Arjantin karşısında iyi oynadıklarını ve takım olarak her geçen gün iyiye gittiklerini söyledi.








