ASAYİŞ - 25 Ocak 2017 Çarşamba 12:40

Astım krizi geçiren sürücü minibüse çarptı

A
A
A
Astım krizi geçiren sürücü minibüse çarptı

Beyoğlu'nda astım krizi geçirmesi nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, park halindeki servis minibüsüne çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Beyoğlu Yedi Kuyular Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Taksim'den Dolapdere istikametine giden 16 GJ 957 plakalı otomobilin sürücüsü, astım krizi geçirmesi nedeniyle aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yol kenarında park halinde olan 34 RSJ 58 plakalı minibüse çarptı. Kaza sonucu şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Sorulara cevap veremedi, sonrasında bayıldı
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis, vatandaşlarla birlikte sürücüyle konuşmaya çalıştı. Ancak soruları yanıtlamayan sürücü, bir süre sonra bayıldı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüyü ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Öte yandan, kaza anı da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, otomobil ilerledikten bir süre sonra duruyor. Ardından otomobil park halindeki minibüse çarpıyor.

Minibüsün şoförü Ali A., “Ben minibüste uyuyordum. Araç yukarıdan geldi çarptı, baya da şiddetli bir ses geldi. Araçtan inip baktım ki sürücü aracın içerisinde bayılmış. Herhalde astım krizi var. Araçta epey zarar var akşam belki servise çıkamayacağım” dedi.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Doğan Can Cesur

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Kütahya’nın Saray Mahallesine muhtarlık hizmet binası Kütahya’da Saray Mahallesinin yeni muhtarlık hizmet binasını hizmete sunuldu. Törende konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Kütahya Belediyesi’ne bağlı mahalle muhtarlarının ilimiz vatandaşlarının taleplerini dinlemek, karşılamak, gerekli sosyal yardımları ulaştırmak adına bir başvuru noktası niteliğinde Fen İşleri Müdürlüğümüzce muhtarlık hizmet binası tasarlanmış ve uygulaması gerçekleştirilmiştir. Başta Saray Mahallesi olmak üzere Yıldırım Beyazıt Mahallesi, Cedit Mahallesi, Zığra Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Çalca Mahallesi, Perli Mahallesi ve Hacıazizler Mahallesine de Muhtarlık Hizmet Binası yapımı tamamlanmıştır. 27 metrekare genişliğine sahip muhtarlık hizmet binası ana birimi muhtar odası olmak üzere gerekli erzak ve aletlerin toplanacağı depo alanı, muhtarların bakım ve ihtiyaçlarını giderebilecekleri mutfak ve tuvalet alanından oluşmaktadır. Yapı girişinde tanımlanan ahşap gölgelik sarmaşıkların tutunabileceği yüzeyiyle bahar ve yaz aylarında serin ve keyifli bir dış mekân deneyimi sunmayı hedefledik. Bina cephesi kültürel ve doğal dokuya uyum sağlaması hedeflenerek tuğla ağırlıklı oluşturuldu. Çatı kaplaması olarak alaturka kiremit kullanıldı. Açıklıklar için ahşap teması ön plana çıkartıldı. Sonuç olarak muhtarlık hizmet binası, içerisinde muhtarların vatandaş ile daha samimi ve hoşgörülü bir iletişim kurması, muhtarların daha özverili çalışması hedefiyle mahallemize kazandırıldı” ifadelerini kullandı. Saray Mahallesi muhtarı Necati Şahin de yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.