ASAYİŞ - 11 Ocak 2014 Cumartesi 10:02

Aynı reyondan 17 defa hırsızlık yaptı

A
A
A
Aynı reyondan 17 defa hırsızlık yaptı

Aynı reyona 17 defa gelerek her defasında hırsızlık yapması, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Konya’da hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan ve bir markete giren şüphelinin, aynı reyona 17 defa gelerek her defasında hırsızlık yapması, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Yakalanan şüphelinin 800 liralık çatal, bıçak ve kaşık çaldığı ortaya çıktı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Doğanlar Mahallesi’nde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, daha önce birçok hırsızlık olayına karışan 21 yaşındaki Özer N., bu kez girdiği markette çatal bıçak reyonundan hırsızlık yaptı. Markette bir adet çatal takımı çalan şüpheli, durumu kimsenin fark etmediğini düşünerek peş peşe 17 kez aynı reyona gelerek 800 lira değerinde çatal, bıçak ve kaşık çalarak, ceplerine ve kıyafetinin içerisine koydu. Hırsızlık anları ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Reyondan malların eksildiğini fark eden yetkililer, kamera kayıtlarındaki hırsızı görünce durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, hırsızlığı yapan şahsın daha önce birçok defa yakaladıkları Özer N. olduğunu görünce, şahsı eliyle koymuş gibi buldu. Gözaltına alınan şüpheli, hırsızlık olayıyla ilgili ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği’ne götürüldü.Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HALİL İBRAHİM VARLI

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız: "Bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz" İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nce, Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde suçla mücadele, suçluların yakalanması ve caydırıcı olmak amacı ile dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada konuşan İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Yeni yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber sahadayız" dedi. Yeni yıla günler kala İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim Meydanı’nda ve İstiklal Caddesi’nde dron destekli asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Gerçekleşen uygulamaya İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız katıldı. Asayiş uygulamasını gerçekleştiren meslektaşlarına iyi çalışmalar dileyen Yıldız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar hakkında konuşan Yıldız, "İstanbul’un huzuru Türkiye’nin huzurudur anlayışıyla yeni bir yılın arifesinde bu akşam da Beyoğlu ve Şişli ilçelerimizde vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti için tüm birimlerimizle sahadayız. Kararlılıkla zehir tacirleri ve şehir eşkıyalarıyla 7/24 mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu mücadele sadece bugünün değil, yarınlarımızın da güvenlik ve huzuru için sürdürdüğümüz bir mücadeledir. İstanbul’umuzun sadece Beyoğlu’nda değil, bütün sokaklarında, caddelerinde, her köşesinde uygulamalarımızı devam ettiriyoruz. Bu uygulamalarda bize destek olan aziz İstanbul’umuzun değerli vatandaşlarına ve fedakârca görev yapan kıymetli meslektaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı. "Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" Yılbaşı arifesinde olduklarını belirten Yıldız, "Elbette ki bütün personelimizle 7-24 İstanbul’umuzun huzuru ve güvenliği için, yeni bir yılın arifesinde sokaklarda meslektaşlarımızla beraber buradayız, sahadayız. Yeni yılın huzur ve güven içerisinde geçirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak şunu ifade edeyim; bu şehir bizim şehrimiz, biz İstanbul’un emniyetiyiz." Öte yandan asayiş uygulamasını gerçekleştiren ekipler, kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.