EKONOMİ - 10 Haziran 2023 Cumartesi 12:34

Babalara teknolojik hediye seçenekleri

A
A
A
Babalara teknolojik hediye seçenekleri

Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da Babalar Günü kampanyasının başladığı duyuruldu.

Türkiye’nin sadece elektronik kategorisinde satış yapan pazar yeri platformu Pasaj, Babalar Günü’ne özel birbirinden farklı pek çok üründe kampanya başlattı. Yapılan açıklamaya göre bakımına özen gösteren babalara erkek bakım ürünleri, iletişimi seven babalara cep telefonları, teknolojik babalara bilgisayar ve tabletler ve gamer babalara bilgisayar ve oyuncu aksesuarları Pasaj’a özel fırsatlarla kullanıcılara sunuluyor.
Müzikle ruhunu besleyen babalara kulaklıklar ve hoparlörler, fit babalara akıllı saat ve bileklikler, kahve seven babalara kahve makineleri ile daha birçok hediye seçeneği de özel ödeme avantajları ve hediye çeki fırsatıyla Pasaj kullanıcılarını bekliyor.

Herkes faydalanabiliyor

Pasaj müşterileri yaptıkları alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından da faydalanıyor. Ayrıca operatör bağımsız herkesin kullanabildiği Pasaj’dan satın alınan ürünlerin tamamı yüzde 100 doğa dostu yenilenebilir karton ambalajlarda teslim ediliyor. İstanbul içi seçili ürün ve ilçelerde 24 saatte teslimat opsiyonu bulunuyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yargıtay’da Başkanlık ve Başsavcılık için iki seçim birden yapılacak Yargıtay’da, yeni başkanı ve yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını belirlemek için bugün sandık başına gidilecek. Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın 4 yıllık görev süresinin dolması nedeniyle, 25 Mart’tan bu yana Yargıtay Büyük Genel Kurulunca başkanlık seçimi yapılıyor. Dört yıl boyunca görev yapacak yeni başkanı belirlemek için yapılan seçimlerde, Yargıtay Başkanı Akarca, 3. Hukuk Dairesi Başkanı Ömer Kerkez ve 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk yarıştı ama şu ana kadar hiçbir aday salt çoğunluğu sağlayamadı. Muhsin Şentürk adaylıktan çekildi Öte yandan, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı görev süresi gelecek ay dolacak olan Bekir Şahin’in yerine Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı için seçim süreci de bugün başlayacak. Yargıtay Başkanlığı için aday olan Muhsin Şentürk, birinci başkanlık adaylığından çekildiğini açıkladı. Üyelere gönderdiği mesajda, "Süreçte oluşan tıkanmanın giderilmesi ve Yargıtay’ımızın kurumsal itibarının korunması amacıyla birinci başkanlık adaylığından çekiliyorum" ifadesini kullanan Şentürk, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına adaylığını açıkladı. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını Cumhurbaşkanı Erdoğan seçecek Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı, Yargıtay Büyük Genel Kurulunun, kendi üyeleri içinden göstereceği adaylar arasından Cumhurbaşkanı tarafından seçiliyor. İlk oylamada en çok oy alan beş üye aday gösterilmiş sayılıyor. İlk oylamada oy alanların sayısı beşten az ise aynı gün yapılacak diğer oylamalarla eksik adaylar tamamlanıyor. Böylelikle belirlenen beş adayın ismi sıralı liste halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Erdoğan, 15 gün içinde adaylardan birini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı seçecek. Cumhurbaşkanı, sıralamaya ve aldıkları oya bakmadan sunulan beş adaydan birini Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı seçebiliyor. Yeni seçilecek başsavcı, yaş haddinden emekliye ayrılmazsa 4 yıl görev yapacak.