ASAYİŞ - 13 Mayıs 2022 Cuma 13:54

Bağcılar'da fabrika yangını!

A
A
A
Bağcılar'da fabrika yangını!

Bağcılar'da plastik poşet üretim fabrikasında yangın çıktı. 3 işçi dumandan etkilenirken, yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları ise dron ile görüntülendi. Bağcılar Kaymakamlığı, fabrika yangınının söndürüldüğünü, 5 işçinin dumandan etkilenerek tedavi edildiğini açıkladı.

Edinilen bilgiye göre, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi Camiyolu Caddesi üzerindeki bir plastik poşet üretim fabrikasında saat 13.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle fabrikadan yoğun duman çıkarken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının çıktığı sırada içeride çalışan işçiler, kendilerini can havliyle dışarı attı.

Bağcılar'da fabrika yangını!

3 işçi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen işçilere sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, fabrikada büyük çapta hasar oluştu. Öte yandan yangını söndürme çalışmaları da havadan görüntülendi.

Bağcılar'da fabrika yangını!

Saffet Süzen esnaf ise olay anını anlatarak, "Aşağıdaydık. Telefon geldi bize. Biz koşarak geldik. Tam olayı bilmiyorum ben. Çok şükür son söndürüldü. Paydos saatine denk geldi. Şükür bir şey olmadı" dedi.

Bağcılar'da fabrika yangını!

Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yangın açıklaması

.Bağcılar Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bugün saat 13.40’ta ilçemiz 15 Temmuz Mahallesi Cami Yolu caddesindeki geri dönüşüm malzemeleri toplayan fabrikanın deposunda yangın çıkmıştır. Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilerek yangın söndürülmüş olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Çıkan yangında herhangi bir yaralı ve can kaybı bulunmamaktadır. Dumandan etkilenen 5 fabrika çalışanı sağlık ekiplerimizce ayakta tedavi edilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
 

Volkan Kayalar - Hacer İnci-Batuhan Toprak-Medeni Topaloğlu
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Burdur Burdur’da yaşlı adamı gasp edip tartaklayan şüpheli tutuklandı Burdur’da sokakta yürüdüğü sırada yaşlı adamın gömleğinin cebinde bulunan cüzdanını ve telefonunu gasp edip tartaklayan şüpheli polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sabah saatlerinde Şekerevleri Mahallesi eski gülyağı fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre dolaşmak için evden çıkıp yolda yürüyüş yapan Halil T.(68) eski gülyağı fabrikası önüne geldiği sırada karşısından gelen M.A.(22) isimli şahıs, gömleğinin cebinde bulunan cüzdanı gasp etmeye çalıştı. Yaşanan arbede sırasında yaşlı adamın kafasına vuran ve yere düşürüp yaralayan M.A. yaşlı adamın cüzdanını ve telefonunu alıp olay yerinden kaçtı. Olayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Halil T. ambulans ile Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşlı adamı darp ederek cüzdanını ve telefonunu çalan M.A. isimli şüpheli ise çok geçmeden yaşanan kovalamacanın ardından Burç Mahallesi Aşıklar Parkı civarında kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sulh Ceza Mahkemesi’ne sevk edilen M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken gasp ettiği Bin 900 TL para ve yaşanan kovalamaca esnasında düşürdüğü yaşlı adama ait cep telefonu sahibine teslim edildi.