DÜNYADAN FUTBOL - 07 Şubat 2017 Salı 20:15

Barcelona - Atletico Madrid: 1-1 golleri ve maç özeti izle! Barca Atletico kaç kaç bitti

A
A
A
Barcelona - Atletico Madrid: 1-1 golleri ve maç özeti izle! Barca Atletico kaç kaç bitti

İspanya Kral Kupası yarı finalinde 2-1'in rövanşında Arda Turan'lı Barcelona Atletico Madrid'i ağırladı. 3 kırmızı kartın çıktığı maçta Barcelona ve Atletico Madrid 1-1 berabere kaldı ve adını finale yazdırdı. Barcelona Atletico Madrid maçı golleri ve maç özeti...

BARCELONA - ATLETİCO MADRİD: 1-1

İspanya Kral Kupası yarı final rövanş maçında Barcelona Atletico Madrid'i konuk etti. 3 kırmızı kartın çıktığı mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla beraber Barcelona adını finale yazdıran ekip oldu.

Canlı anlatım

90. Daha önce sarı kartı bulunan Yannick Ferreira-Carrasco, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.

83. GOOOLL!! Kevin Gameiro skora dengeyi getiriyor.

80. Atletico Madrid adına penaltı vuruşu için topun başına geçen Kevin Gameiro bu önemli fırsatı değerlendiremiyor.

77. Bu dakikada Barcelona takımı gole çok yaklaşıyor. Altı pas içerisinden Luis Suarez tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

69. Daha önce sarı kartı bulunan Yannick Ferreira-Carrasco, maçın hakeminden ikinci sarı kartını görüyor ve oyundan ihraç ediliyor.

69. Koke ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

57. Maçta daha önce sarı kart gören Sergi Roberto, ikinci sarı kartını görerek oyundan atılıyor.

54. Yannick Ferreira-Carrasco şut çekiyor ancak top dışarı çıkıyor.

46. İkinci yarı başladı

İlk yarı sona erdi...

43. GOOOLL!! Luis Suarez Barcelona takımını öne geçiren golü atıyor.

34. Ivan Rakitic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

28. Lionel Messi tarafından çekilen şut kalecide kaldı

22. Atletico Madrid takımından Koke sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

17. Diego Godin tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

15. Nico Gaitan ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

6. Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ivan Rakitic ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

5. Denis Suarez önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Denis Suarez tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

1' Ve maç başladı...

BARCELONA - ATLETİCO MADRİD ÖZET VE GOLLERİ İZLE

BARCELONA'NIN 7-1'LİK ÜSTÜN
İki takım arasında oynanan son 10 maçta Barcelona'nın ezici bir üstünlüğü bulunutyor.. Barcelona bu maçların 7'sini kazanırken 2 maç berabere bitmiş ve Atletico Madrid sadece bir kez kazanabilmiş. Atletico Madrid bu maçlarda 10 gol atarken, Barcelona rakibine 16 golle karşılık verdi.

Barcelona - Atletico Madrid: 1-1 golleri ve maç özeti izle! Barca Atletico kaç kaç bitti

İşte iki takım arasında oynanan son 10 maç...

11/01/15 İS1 Barcelona 3 - 1 Atl. Madrid 
21/01/15 İSPK Barcelona 1 - 0 Atl. Madrid 
28/01/15 İSPK Atl. Madrid 2 - 3 Barcelona 
17/05/15 İS1 Atl. Madrid 0 - 1 Barcelona 
12/09/15 İS1 Atl. Madrid 1 - 2 Barcelona 
30/01/16 İS1 Barcelona 2 - 1 Atl. Madrid 
05/04/16 ŞMP Barcelona 2 - 1 Atl. Madrid 
13/04/16 ŞMP Atl. Madrid 2 - 0 Barcelona 
21/09/16 İS1 Barcelona 1 - 1 Atl. Madrid 
02/02/17 İSPK Atl. Madrid 1-2 Barcelona

Stat: Nou Camp
Tarih: 7 Şubat Salı
Saat: 23.00
Yayın: beIN Sports 3

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Trabzon Abdullah Avcı: "Trabzonspor vazgeçmeyeceğini gösterdi" Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, bugün yine Trabzonspor’un vazgeçmediğini gösterdiğini belirterek, hedeflere doğru ilerlediklerini söyledi. Tredyol Süper Lig’in 34. haftasında sahasında Gaziantep FK’yı 4-2 mağlup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, "Taraftarsız oynadığımız Sivasspor ve Gaziantep FK maçlarında konsantrasyon olarak taraftarsız oynamakta zorlanıyoruz. Özellikle taraftarımız bizim için önemli bir oyuncumuz. Lütfen bizi bir daha yalnız bırakmasınlar. Ne kadar konuşsak, ne kadar çalışsak oyunun başlangıcında iki şey var. Top rakipteyken ya sert olacaksın ya da topa sahip olacaksın. Erken final paslarında geçişten gol yedik. Doğru oyun oynayacaksak, oyuna sadık kalacaksak, oyunu döndürme şansınız fazla oluyor. İkinci yarı itibarıyla bir gole bakıyordu. Bu bizi oyunun içine sokacaktı. Doğru değişiklikler cevap verdi. Geriden gelip kazanmak son derece önemli" dedi. "Dragus önemli bir oyuncu" Trabzonspor’un bugün yine vazgeçmediğini gösterdiğini belirten Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Transfer çalışmalarımız ciddi bir şekilde devam ediyor. Bitmiş gibi gözüken ama yaklaştığımız önemli transferler var. Dragus önemli bir oyuncu. Geldiği günden beri Gaziantep FK’ya önemli işler sergiledi. Bugün de bize karşı ciddi bir performans sergiledi. Onuachu ile konuşuyoruz. Önümüzdeki sezonun planlamasını yaparken onunla da konuşuyoruz. Onuachu onunla konuştuğumu size söylememiş ben de söylemiyim o zaman. O bizim aramızda kalsın. Yarışırken, önümüzdeki sezonun hazırlığını yapıyoruz. Daha çok alternatifi olan ve zenginliği olan bir takım için çalışıyoruz." Oyun olarak geliştiklerini belirten Avcı, "Bazen sonuç alıyoruz, bezen de alamıyoruz ama önümüzdeki sezon için daha iyi hale getireceğimiz bir durum olacağını düşünüyorum. Her kulvarda yarışan bir Trabzonspor oluşturmak için çalışıyoruz" diye konuştu.