GÜNDEM - 05 Nisan 2020 Pazar 16:56

Başakşehir Şehir Hastanesi yolundaki hummalı çalışma drone ile görüntülendi

A
A
A
Başakşehir Şehir Hastanesi yolundaki hummalı çalışma drone ile görüntülendi

Dünyanın en modern cihazlarıyla donatılan ve 20 Nisan'da açılışı yapılacak olan Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesinin yollarının yapımına Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca başlandı. Ekiplerin hastane yollarının tamamlanması için gerçekleştirdiği hummalı çalışma drone ile görüntülendi.

Başakşehir'de yapımı tamamlanan şehir hastanesinin yolları tartışma konusu olmuştu. Hastane çevresinde bağlantı yollarının İstanbul Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında olduğu belirtilmesi rağmen yollar bir türlü yapılmamış, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise yapımı tamamlanan hastanenin açılması için 20 Nisan tarihini hedef göstermişti. Erdoğan, yolların yapılması için de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına talimat verdi. Talimatın ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ekipleri, hastane yollarının tamamlanması için yoğun bir çalışma başlattı. Çarşamba gününden itibaren yoğun şekilde çalışan ekipler, yolların yapımında önemli bir mesafe kat etti.

Başakşehir Şehir Hastanesi yolundaki hummalı çalışma drone ile görüntülendi

Şehir hastanesinin yollarının tamamlanması için gerçekleştirilen hummalı çalışma, drone ile havadan da görüntülendi. İş makineleri ve işçilerin açılış tarihine kadar yolları bitirmek için yoğun şekilde çalıştığı görüldü.

Emre Baba

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.