KENT HABERLERİ - 23 Temmuz 2013 Salı 10:53

Beylikdüzü'nde engelli vatandaşların sahile ulaşımı kolaylaştı

A
A
A
Beylikdüzü'nde engelli vatandaşların sahile ulaşımı kolaylaştı

Beylikdüzü Belediyesi, sahil alanlarında yaptığı yeniliklerle ilçe vatandaşlarının daha rahat bir yaz geçirmelerini sağlıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçenin çehresini değiştiren Gürpınar Sahili’nin kıyı şeridini genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Uzatılan yürüyüş yoluna yeni merdivenler yapılarak, engelli vatandaşların ulaşımı kolaylaştırılıyor. Çevre düzenlemeleri açısından birçok değişiklik yapılan Gürpınar Sahili’nde yürüyüş yolu genişletilerek, sahil daha uzun bir hale getirildi. Ayrıca yürüyüş yoluna 50’şer metre aralıklarla 29 adet merdiven yapıldı. Merdivenlerin engelli vatandaşlara göre de yapıldığı vurgulandı.

“HER ŞEY HALKIMIZ İÇİN”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzümüzün incisi haline gelen sahillerimize olan hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Gürpınar Sahili’nde genişletilen yollar ile vatandaşlarımız daha rahat gezebilecek, yapılan merdivenlerle de engelli dostlarımız sıkıntı yaşamayacak. Her şey sizler için” dedi.

İSTANBUL

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bolu Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü. 3 isim de serbest bırakıldı il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.