ASAYİŞ - 24 Ekim 2021 Pazar 13:28

Bıçaklı kavgada 3 nakliyeci yaralandı, hastane önünde kavga devam etti

A
A
A
Bıçaklı kavgada 3 nakliyeci yaralandı, hastane önünde kavga devam etti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde nakliyeciler arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Hastane acil servisi önünde yaralıların yakınları arasında çıkan kavgada 1 kişi daha yaralandı.

Olay, Mahmudiye Mahallesi Ağaç İşleri Sanayi girişinde meydana geldi. Nakliye işi yapan İdris B. (34) ve kardeşi Ömer Faruk B. (28) ile nakliyeci Yalçın K. (33) arasında yük indirme sırasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavgada Yalçın K. ağabey ve kardeşini bıçakla yaralarken, kardeşler de Yalçın K.'yı bıçakladı.

Bıçaklı kavgada 3 nakliyeci yaralandı, hastane önünde kavga devam etti

3 yaralı özel araçlarla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı duyunca hastaneye akın eden yaralıların yakınları arasında da tartışma çıktı. Acil servis önüne çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin tarafları ayırmaya çalıştığı sırada yaşanan arbedede yaralı Yalçın K.'nın ağabeyi Yavuz K. da bıçakla yaralandı. Yavuz K.'nın bıçaklanma anı ise bir amatör kameraya yansıdı. Yavuz K.'yı bıçaklayan şahıs kaçarken, 4 yaralı hastanede tedavi altına alındı. Olay ilgili soruşturma başlatıldı.

Bıçaklı kavgada 3 nakliyeci yaralandı, hastane önünde kavga devam etti

 

Salih Bilal Aslan

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: "15’i uluslararası toplam 469 organize suç örgütü çökertildi" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini bildirdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Yerlikaya, "22 yıldır Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi. Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir" ifadelerini kullandı.