MAGAZİN - 30 Aralık 2021 Perşembe 07:19

Bodrum’da yüzlerce kişi soğuk havaya, yağmura ve fırtınaya aldırış etmeden doyasıya eğlendi

A
A
A
Bodrum’da yüzlerce kişi soğuk havaya, yağmura ve fırtınaya aldırış etmeden doyasıya eğlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye’nin en uzun soluklu “Happy Love Year Party” yılbaşı festivalinde vatandaşlar yağmur altından gönüllerince eğlendi.

Şarkıcı Cerem Onurluer ve Dj Suat Ateşdağlı’nın sahne aldığı gecede yüzlerce vatandaş soğuk havaya, fırtınaya ve yağmura aldırış etmeden doyasıya eğlendi.

Türkiye’nin en uzun soluklu yılbaşı partisini veren Bodrum Belediyesi 14 günlük yılbaşı partilerinin 12’inci gününde Şarkıcı Cerem Onurluer ve Dj Suat Ateşdağlı sahne aldı. Yağmur yağmasına rağmen konser iptal edilmedi. Yüzlerce kişi sahneye ilk çıkan Cemer Onurluer’in söylediği şarkılarla yağmurun altında doyasıya eğlendi. Bodrum Belediyesiyse konsere gelen vatandaşlara yağmurluk dağıttı.

Konser sonunda Cemer Ourluer’e teşekkür plaketi ve çiçek taktim eden Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun yağmurda yağsa, karda yağsa 14 günlük konserlerinin devam edeceğini açıklayarak “Konserler serimizin bitmesine son 2 gün kaldı. Melek Mosso yılbaşından 1 gün önce sahnede olacak.

Yılbaşı gecesi ise sevilen sanatçı Sertap Erener’le 2022 yılına gireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Belediye meydanımıza bekliyoruz. Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ta sizlerle beraber olacaktı. Yoğun programı nedeniyle konsere katılamadı ama sizlere selamını iletti. Bodrum’da etkinliklerin 12 ay süreceği mesajını gönderdi” dedi.

Sokak hayvanı sahiplendi

Bodrum Belediyesinden bir sokak hayvanı sahiplendiğini söyleyen Onurluer ise “Bodrum Belediyesi çok güzle bir işe imza attı. 14 gün yılbaşı konseri verdirerek Bodrum’u kış ayında da hareketlendirdi. Asıl önemli olan ise Bodrum Belediyesi Sokak hayvanlarını sahiplendirmek için kolları sıvadı. Ben bugün bir form doldurarak sokak hayvanı sahiplendi. Sizlerde 2022’ye bizin can dostlarımız olan sokakta yaşayan kedi ve köpek sahiplenmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Suat Ateşdağlı ile eğlence doruğa çıktı

Zaman zaman sağanak halinde yağan yağmura rağmen Suat Ateşdağlı’nın çaldığı şarkılarla eğlence doruğa çıktı. Meydanları terk etmeyen yüzlerce vatandaş Ateşdağlı’nın dj performansıyla doyasıya eğlendi. Soğuk havanın, fırtınanın ve yağmurun etkili olmasına aldırış etmeden eğlenen vatandaşlar 4 saat boyunca yılbaşı partisinde eğlendi.

Eren Ayhan
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’da genç kadının ölümüyle ilgili eşi tutuklandı Antalya’da 25 yaşındaki genç kadının silahla göğsünden vurulmuş halde evde ölü bulunduğu olayla ilgili gözaltına alınan eşi tutuklandı. 29 Mart’ta akşam saatlerinde Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 7509 Sokak üzerinde bulunan müstakil bir ikamette meydana gelen olayda, bir kişinin silahla kendisini yaraladığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri silahla göğsünden vurulan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede isminin Vahda Şevvah (25) olduğu öğrenilen kadının göğsünden ateşli silahtan çıkan kurşun neticesi hayatını kaybetmesine rağmen olay yerinde ateşli silah ve kovana rastlamadı. Eşi tutuklandı Vahda Şevvah’ın cansız bedeni Olay Yeri İnceleme ve savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, genç kadının eşi Halil Barhou ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Olay yerinde silah ve boş kovan bulunmaması nedeniyle "cinayet" şüphesiyle teknik inceleme ve genç kadının eşi Halil Barhou’nun emniyette verdiği ifade sonucunca 9 kişi Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin yer göstermesi sonucu olay yerinde bulunamayan tabanca ikamete yakın bir noktada seralık alanda bulundu. 3 gün süren ifade işlemlerinin ardından Vahda Şevvah’ın eşi Halil Barhou’nun da aralarında bulunduğu 10 şüpheli sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildiği adliyede hakim karşısına çıktı. Nöbetçi hakimlik tarafından Vahda Şevval’in eşi Halil Barhou tutuklanırken, diğer şüpheliler ise yurt dışı çıkış yasağıyla serbest bırakıldı.
İstanbul Beşiktaş’taki gece kulübü yangınında hayatını kaybeden 29 kişi anıldı Beşiktaş Gayrettepe’de 2 Nisan 2024 tarihinde gece kulübünün tadilatı sırasında çıkan yangında hayatını kaybeden 29 kişi, facianın yıl dönümünde aileleri ve yakınları tarafından anıldı. Beşiktaş Gayrettepe’de 2 Nisan 2024’te gece kulübünün tadilatı sırasında çıkan yangında 29 kişinin yaşamını yitirmişti. Facianın gerçekleştiği yerde hayatını kaybedenlerin yakınları yürüyüş gerçekleştirerek, karanfiller ile yakınlarını andı, gözyaşı dökerek dua etti. Aileler adına bir konuşma yapan Zülfiye Dolu, "2 Nisan 2024’te Gayrettepe’de bulunan kulüpte yürütülen tadilat sırasında çıkan yangında 29 sevdiğimiz yaşamını yitirdi. Aradan iki yıl geçti. Ancak bizim için takvim yalnızca zaman değil, eksilmeyen acıyı, bilmeyen özlemi ve hala karşılık bulmamış adalet talebini de gösteriyor. Bugün burada hayatını kaybeden 29 canımızı anmak, onların adını ve hatırasını yaşatmak, yaşananların üzerine örtülmesine izin vermeyeceğimizi bir kez daha söylemek için bir aradayız" dedi. Dolu, "Bu önlenebilir olduğu halde önlenmeyen gerekli tedbirler alınmadığı için meydana gelen, sorunların yükümlülüklerin yerini getirmemesi sonucu ortaya çıkan bir işçi katliamıydı. Ruhsatsız tadilatın sürdürülmesi, iş güvenliği önlemlerin alınmaması, çalışma koşullarının denetlenmemesi ve açık tehlikelere rağmen işçilerin çalıştırılmaya devam edilmesi 29 işçinin yaşamına mal oldu. Bu nedenle burada yaşanılan tesadüf, dikkatsizlik ya da sıradan bir ihmal olarak adlandırmak, gerçeği örtmek olur" ifadelerini kullandı.