SPOR - 28 Aralık 2017 Perşembe 20:07

Boluspor- TM Akhisarspor maçının ardından

A
A
A
Boluspor- TM Akhisarspor maçının ardından

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Boluspor evinde Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın teknik sorumluları açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, karşılaşmanın ilk dakikasından son dakikasına kadar maçı isteyen takımın kendilerini olduğunu ifade ederek, “Çok sayıda gol pozisyonuna girdik ama atamadık. Bireysel bir hatadan dolayı yediğimiz bir golle 1-0 geriye de düştük. Bu takımla gurur duyuyorum ve bu takımla çalışmak hoşuma gidiyor. Asla geri düşmeyi kabul etmiyorlar. İlk geldiğimde de söylemiştim, geri düşmeyi kabul etmeyecek, yenilgiyi kabul etmeyecek. Belki kaybedebiliriz ama yenilmeyeceğiz dedim. Bunu da oynadığımız maçlarla gösterdiğimizi düşünüyorum. Sezonun bu son maçında konsantre olmak kolay bir şey değildi. Herkesin kafasında ‘hoca kaç gün izin verecek’ diye tatil düşüncesi vardı. Bu kadar baskının altında bu performansla, Akhisarspor gibi bir takımla oynamak gerçekten kolay değildi” dedi.

Akhisarspor cephesi

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu ise Boluspor karşısına eksik kadroyla geldiklerini ve alınan mağlubiyetin telafi edilebileceğini belirterek, “Cezalı ve sakat oyuncularımızın sayısı fazlaydı. Ancak 15 oyuncuyla gelebildik. Maçı kazanacak oyunu 84 dakika iyi götürdük ama kendi kalemize attığımız bir golle beraberlik oldu. Daha sonra defansif hatalardan bir gol daha yedik. Sakatlıklarımız fazlaydı dedik ama ilave oldu. Bu maçta da 3 oyuncu değişikliğimizi saha içerisinde sakatlıktan dolayı yaptık. Bizi üzen şey oyuncularımızın sakatlanması. Skor ise telafi edilebilecek bir skor. İçeride oynayacağımız rövanş maçında kazanabilecek güçte olan oyuncularla çıkacağız. O maçı kazanacağımıza eminiz. Rakibimizi iyi mücadelesinden dolayı da kutlarız” şeklinde konuştu.

Faruk Çidem
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bartın Bartın’da kar kalınlığı 1 metreyi aştı Bartın’da aniden bastıran kar ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığı 1 metreyi aşarken, bir cenaze ise yoğun kar yağışı nedeniyle güçlükle defnedildi. Bartın’da kent merkezinde, köylerinde ve bazı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu. Aniden bastıran kar yağışı ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. İl merkezi ve yakın köylerde dolu ve karla karışık yağmur şeklideki yağışlarla, yollar kısa süreliğine beyaza büründü. Yağışların ardından açan güneş ile kar erirken yaşam normale döndü. İl merkezine, Ulus ilçesine bağlı yüksek belde ve köylerde ise yoğun kar yağışı ise etrafı beyaza bürüdü. Kar kalınlığı köylerde 25 santimetreyi, bazı bölgelerde ise 1 metreyi geçti. Cenazeyi güçlükle defnettiler Ulus ilçesine bağlı Hasanören köyünde ise bir cenaze, yoğun kar yağışı nedeniyle güçlükle defnedildi. Cenaze öncesi karla kaplı yollar iş makineleri tarafından açılırken, devam eden yağış ve tipi nedeniyle yollar yeniden kapandı. Cenazeye katılmak isteyenlerin bazılarının araçları yolda kaldı. Köylülerin ve diğer sürücülerin yardımıyla vatandaşlar cenazeye katılabildi. Köy yolları kısa süreliğine ulaşıma kapandı Kar kalınlığının 1 metreyi aştığı kırsal bölgelerde yollar ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarında ve köy içlerinde il özel idaresi ekipleri, iş makineleri yardımıyla yoğun bir çalışma yürüttü. Karla ekiplerinin başarılı mücadelesi ile yollar yeniden ulaşıma açıldı Karayolları da zaman zaman ulaşıma kapanıyor Bartın-Zonguldak ve Bartın Karabük karayollarının yüksek kesimlerinde ise devam yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımın güçlükle sağlanırken, zaman zaman ulaşıma kapanan karayollarında ekipler tuzlama ve kar küreme çalışmalarının sürdüğü öğrenildi
Malatya Malatya’da 11 bin 367 konut ve 128 iş yeri için kura çekimi yapıldı Malatya’da 11 binden fazla konut ve 128 iş yeri hak sahiplerine teslim edildi. Hatay’da gerçekleştirilen son anahtar teslim töreniyle "Asrın İnşa Seferberliği" kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri hak sahiplerine teslim edildi. 6 Şubat 2023’te yaşanan depremlerin ardından başlatılan "Asrın İnşa Seferberliği" kapsamında yapımı tamamlanan 455 bin konut ve iş yeri hak sahiplerine teslim edildi. Son anahtar teslim töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla Hatay’da gerçekleştirildi. Malatya genelinde ise yıl sonu itibarıyla 62 bin 540 konut, 13 bin 32 köy evi ve 4 bin 88 iş yeri olmak üzere toplam 79 bin 660 konut ve iş yeri hak sahiplerine teslim edildi. Hatay’daki törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı bağlantıyla Malatya’nın Battalgazi ilçesi Göztepe Mahallesi 39. Rezerv Alanı’ndan 11 bin 367 konut ve 128 iş yeri için kura çekimine katıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinesinde TOKİ tarafından 11 ilde inşa edilen konut ve iş yerlerinin teslim süreci tamamlandı. Hatay’da düzenlenen törene 55 bin 681 hak sahibi katılırken, Malatya Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, AK Parti ve MHP milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri de törende hazır bulundu.