EKONOMİ - 24 Nisan 2020 Cuma 13:26

Boyner Grup’ta üst düzey atama

A
A
A
Boyner Grup’ta üst düzey atama

Boyner Grup’ta üst düzey atama gerçekleşti. Boyner Grup CFO ve İcra Kurulu Üyeliği’ne Özgür Tokgöz Altun atandı.

Boyner Grup’ta üst düzey bir atama gerçekleşti. Özgür Tokgöz Altun, Boyner Grup CFO ve İcra Kurulu Üyesi olarak 1 Nisan 2020 itibariyle göreve başladığı açıklandı. Özgür Tokgöz Altun, Boyner Grup Ailesine katılmadan önce son olarak Vodafone Türkiye Finans’tan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı görevini yürütüyordu.

Özgür Tokgöz Altun kimdir?
Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Özgür Tokgöz Altun, 1997-2000 yılları arasında KPMG’de Denetim bölümünde çalıştı. 2000-2012 yıllarında Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş’de finansal kontrol ve raporlama, bütçe ve planlama, muhasebe, iç denetim alanlarında yönetsel pozisyonlarda görev aldı. Ayrıca Global Bilgi ve Superonline Yönetim Kurulu Üyeliklerini üstlendi.

Altun, 2012-2016 yılları arasında Vodafone Türkiye’de Bireysel ve Kurumsal İş Birimleri Finans Direktörü olarak görev alarak finans iş ortaklığı yapılanmasına, ticari birimlerin karar destek süreçlerinin geliştirilmesine ve birçok önemli projeye liderlik etti. Özgür Tokgöz Altun, daha sonra Hürriyet’te Finanstan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yaptı ve Hürriyet ve iştiraklerinin stratejik planlama, bütçe tahmin ve planlama, satınalma, nakit akış yönetimi, raporlama ve konsolidasyon, yatırımcı ilişkileri ve idari işlerinden sorumlu oldu. Ayrıca Yenibiriş, Spor Arena ve Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Üyeliklerini üstlendi.

Haziran 2018’de Vodafone Türkiye Finans’tan Sorumlu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atandı ve finans, iş zekası, iç denetim, tedarik zinciri ekiplerine liderlik etti. Özgür Tokgöz Altun evli ve iki çocuk annesidir.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Aksaray’da mandıra çöktü: 750 küçükbaş hayvan göçük altında kaldı Aksaray’da şiddetli yağış nedeniyle mandıra çöktü. 750 küçükbaş hayvanın göçük altında kaldığı mandıra enkazında kurtarma çalışması başlatıldı. Aksaray’da 3 gündür aralıklarla devam eden şiddetli yağış birçok olumsuzlukları da beraberinde getirirken, sel ve su baskınlarının ardından bugün de içerisinde 750 küçükbaş hayvanın bulunduğu bir mandıra çöktü. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde yaşanan göçük nedeniyle vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezine haber vermesi üzerine olay yerine İl Afet Acil Durum (AFAD), Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden ekipler iş makinelerinin de desteğiyle kurtarma çalışması başlattı. Mandıra enkazında kurtarma çalışmaları halen devam ederken İl Afet Acil Durum Müdürü Kadir Çelik, “Yeşilova beldemizde aşırı yağışlar sonucu bir ahırın çöktüğü ihbarı üzerine iki ekiple olay yerine geldik. Şu anda telef olan hayvanlar var. Toplam hayvan sayısının 750 olduğu söyleniyor. Kurtarma çalışmaları devam ediyor. Kurtarma operasyonumuz bittikten sonra net sayı belli olacak” dedi. Yeşilova Köseli Mahalle Muhtarı Kemal İlgün ise “Bölgede 3 gündür yağış devam etmekte. Bizim burada mandıramızın çökmesinden dolayı 750’ye yakın küçükbaş hayvanımız göçük altında kaldı. Ağıl altında kalan hayvanlardan ne kadar zayiat verdiğini bilmiyoruz. Zayiat sabah sayımında çıkacak. Allah izin verirse burayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yağışlardan dolayı mandıra çöktü” diye konuştu.